AKTUELNO

U okviru zadatka "Neočekivane pojave" stigao je novi stranac u rijaliti.

Tokom dana kada je u Belu kuću stiglo pismo Velikog šefa, u "Zadrugu" je ušetao čovek koji je doveo majmunče. Ukućani imaju zadatak da ostanu imuni na svakog stranca koji uđe u rijaliti.

S obzirom na to da su zadrugari imali zadatak da između sebe podele poslove kojima će se pozabaviti kako bi raspremili sve prostorije ovog velelepnog zdanja, oni su bili preokupirani ovim, pa nisu reagovali na posetioca.

Foto: TV Pink Printscreen

Nepoznata osoba je zatim otišla do sobe za rehabilitaciju gde su bili Miki Đuričić i njegova devojka Nadežda Biljić. U trenutku kada je stranac rekao Mikiju da se pomeri kako bi on seo, pčelar se pokrenuo, ali kada je shvatio da to ne sme da uradi, vratio se u prvobitan položaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek sa majmunčetom obišao je i zadrugare koji su bili u spavaćoj sobi, a njega je u stopu pratio ljubimac svih zadrugara kome je stranac bio naročito zanimljiv. Kada je prišao Maci, ona je odmah skočila na krevet i povikala "Beži, Žuta", samo da ne bi izgledalo da je njen strah izazvao nepoznati čovek.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SLOBA SE SVAĐAO SA LUNOM, pa se naljutio na zadrugare zbog OVOG POTEZA! (VIDEO)

Miki je uvideo da neće uspeti da odoli prisustvu nepoznate osobe, pa je skočio iz kreveta i pridružio se Nadeždi na terasi kako bi započeo razgovor sa njom i odoleo izazovu. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'