AKTUELNO

Nova svađa oženjenog pevača i njegove devojke!

Luna Đogani večeras je rekla u toku pitanja gledalaca svom oženjenom dečku Slobodanu Radanoviću da treba da se stidi jer je čula da je Đeksonu rekao kako nekada misli da blogerka "igra igru".

Foto: Printscreen Youtube

Foto: RTV Pink

Kasnije u toku večeri Radanović i Đoganijeva su se opasno posvađali, on je vikao na svoju devojku, u nekoliko navrata je opsovao, a zatim je čak i izašao sa sastanka.

Vi pravite budalama sve nas, sada ćete da kažete kakav dogovor imate! - govorila je Luna Slobi i Kiji, a onda je svom dečku rekla: Pogrešnoj osobi se obraćaš za igre! Sram te bilo bre! Čestitam ti za sve, uspeo si u životu!

Foto: RTV Pink

Evo mogu da se zakunem u majku i oca u sve najmilije, ako ja imam neki dogovor neka mi obe ruke ispadnu sada. Ko ti je rekao da imam dogovor? Ajde! Ko ti je rekao? Sada si spomenula to! Ko ti je rekao da imam dogovor? Kome si se poveravala, ajde reci! - vikao je Sloba na Lunu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Blogerka je zatim rekla oženjenom pevaču da je potrebno samo da se seti šta ju je slagao, pa će mu sve biti jasno. Ove reči su Radanovića još više iznervirale zbog čega je počeo da viče kako Luna želi da se dešavaju ovakve situacije i da zbog ovakvih svađa misli da ona "igra igru".

Preko Lune Đogani sam postao poznat! Neće ovo niko nastaviti, dok ja ovo ne rešim! Ko ti je rekao? Po meni je ovo njena igra! Ona je meni rekla da imam dogovor sa svojom ženom, da joj je to neko rekao da imam dogovor sa njom! Hoću da znam ko je to rekao! Tresem se! - nastavio je sa galamom Sloba.

Foto: RTV Pink

Slobodan i ja se ništa nismo dogovorili! - jasno je Kija dala Luni do znanja kako stoje stvari.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ti si g*vno jedno malo! K*nja mi se više od tebe! Marš bre! - ljut je bio Sloba na Lunu kojoj je uputio ove reči, posle čega je napustio sastanak.

Luna Đogani se u nastavku posvađala sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, a i reper je počeo da viče na blogerku. On je ranije sinoć istakao da se mesecima nije mešao u odnos Lune i Slobe, sve do razgovora sa Radanovićem koji je imao u noći nakon žurke.

Foto: RTV Pink

Nemoj sa mnom da se za*ebavaš! Ozbiljno ti kažem! - govorio je Đekson Luni.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete videti kako je sve izgledalo, kao i šta se još dešavalo.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'