AKTUELNO

Obezbeđenje ih razdvajalo.

Pred sam kraj sinoćne žurke Maca Disrecija, Kristina Kockar i Milan Milošević su ušli u žestoku raspravu. Kija je naručila pesmu "Majko sve ti opraštam", a onda je pevačica isprovocirala Kiju i novinara i nazvala njihove majke ku*vama.

Foto: Printscreen Youtube

Kockareva i Milan su se u ovom trenutku držali zajedno i jedno drugom pružali podršku kako ne bi jedno od njih fizički nasrnulo na Diskreciju. Obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno kako bi sprečilo da dođe do neželjene situacije.

Milan nije mogao da se uzdrži pa je pljunuo Macu, a onda su se pogurali, a Diskrecija je potom završila na podu. Kija je za to vreme bila pribrana, a kap koja je prelila čašu je bila jedna pevačicina rečenica.

Kristina, hajde pevaj malo. Kako pevaš kad ti tata umre?
Sad ću da ti pokažem - odgovorila joj je Kija i zaletela sa na Macu, ali ju je obezbeđenje sprečilo.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon toga trenutka nastaje pravi haos u Beloj kući. Kristina je bila povređena zbog Diskrecijinih reči i želela je fizički da se obračuna sa njom, mada su je u tome zadrugari i obezbeđenje sprečili.

Kockareva je bila istrajna u svojoj nameri pa je dežurala ispred Macinih vrata koja su bila zaključana. Kada se situacija primirila, ona je uz pomoć Snežane Mišković Viktorije uletela u sobu za izolaciju.  Miki Đuričić je istog trenutka uleteo kod njih i pokušao da obuzda Kockarevu.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Posle susreta sa majkom i sestrom Sava ISPRIČAO KAKO SE OSEĆAO U BELOJ KUĆI, a onda je otkrio šta o svemu misli NJEGOV OTAC: RAZOČARAN JE, OVO GA JE UBILO U POJAM! (FOTO)

Kija nije mogla da sakrije svoj bes zbog Macinih uvreda. Kako je sve izgledalo detaljnije pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Kristina Kockar

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Zadruga - RTV Pink

'