AKTUELNO

Njihov odnos će se iskristalisati tek nakon završetka rijalitija.

Dok je trajala žurka Nadežda Biljić i Miki Đuričić su se izdvojili od ostalih zadrugara kako bi porazgovarali o svom odnosu koji je veoma zategnut od trenuka kada su se žestoko posvađali zbog Miljane Kulić.

Naime, Pinkova zvezda je saznala da njena cimerka Miljana priča ostalim zadrugarima kako Đuričić nije zaljubljen u nju. Ona je istog trenutka otišla da se obračuna sa svojim verenikom zbog čega je nastala velika svađa koja je dovela do raskida njihove veze.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su poveli kratak razgovor, a ako je sudeći na osnovu njegovih reči upućenih Nadeždi, on je i dalje voli, ali će sačekati kraj rijalitija kako bi se sve iskristalisalo i kako bi vodili život bez uplitanja drugih.

Nemamo ti i ja problem. Reči ne znače ništa, po delima se vidi šta i kako. Ako ti nisi po mojim delima videla kako se ja osećam u tvojoj blizini i kako te zaglim, poljubim, ne treba ništa da ti ja govorim. Ako kod tebe emocije traju mesec dana, onda je*em li ga.. Ja sam tebi već oprostio. Mene je prošlo, krivo mi je za neke stvari - pričao je Miki Nadeždi.
I ja sam tebi oprostila - izustila je kratko Nadežda.

Foto: Printscreen Youtube

Miki je bio uvređen što je Biljićka poverovala Kulićevoj, a ne njemu i zbog toga je rešio da njihovu vezu stave na pauzu.

Ispali smo degenerici zbog žene koja je napričala laži, ti se posle tri sata izljubiš sa njom...Ja sam se tu osetio povređenim. Ja i ti smo u lošim odnosima zbog nje, ali nećemo da pričamo o nama. Ako ima šta da pričamo pričaćemo kad se završi rijaliti - rekao je pčelar.

Foto: Printscreen Youtube

Nadežda je dodala da do njhovog pomirenja neće doći lako i brzo, ali pošto je i Miki želeo da kaže svoje mišljenje, ona nije mogla da dođe do reči.

Pročitajte još: KAO PRAVI BRAČNI PAR! Kija spremila Slobi večeru, pa se pobunila: Pet puta te zovem da dođeš! (VIDEO)

Kako se završio njihov razgovor možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'