AKTUELNO

Ne može da preboli Đuričića.

Nadežda Biljić i Miki Đuričić su započeli svoju strasnu romansu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Vrlo brzo, oni su vezu krunisali veridbom pred kamerama. Međutim, pre nekoliko dana dogodila se žestoka svađa a zatim i raskid između njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

Problem je nastao oko toga što je Miljana Kulić prenela Biljićevoj informaciju da Miki nije zaljubljen u nju. Đuričić i pevačica su zbog ovoga raskinuli a prethodne noći su imali još jednu žučnu svađu.

Foto: TvPink Printscreen

Danas se Nadežda požalila Sanji Stanković i Jovani Tomić Matoroj da joj je mnogo teško zbog raskida i da je svesna svoje greške.

Baš mi je teško. U ovom trenutku sam prazna i svesna sam da sam kriva. Napravila sam problem iz nehata a bili smo srećni - rekla je Biljićeva.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ako se sada pomirite i oprostite jedno drugom, znači da imate nešto više od zaljubljenosti - tešila ju je Matora.

Mlada Pinkova zvezda nije mogla da izdrži, pa se rasplakala. Ona je kroz suze pričala koliko joj fali Đuričićevo prisustvo.

Sa moje strane je sve oprošteno. Sve sam mu već oprostila. Njega još uvek drži besan. Mi se osećamo slično. Ja sam besna što sam dozvolila da neko utiče na našu ljubav. Poenta je što sam ja bila nesigurna u njegovu ljubav nepravedno. Ja se bojim emocija, a ne mogu protiv sebe. Ja samoj sebi ne verujem 100% i ne mogu nikome. Svesna sam da sam kriva, neću da ga smaram, davim i gušim. Ne mogu ni da jedem, ni da spavam, ništa - rekla je Nadežda.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MI DOBRO, UGUŠIĆU SE! Zadrugari ostali imuni na Zoranine vapaje za pomoć! (VIDEO)

Bolje pre nego kasnije da shvatiš neke stvari. Ako ta veza vredi, prevazićićete - savetovala ju je Sanja.

Kompletan razgovor ove tri zadrugarke pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'