AKTUELNO

Srce je htelo da iskoči iz grudi, bilo mi je bitno da vidim sestru posle osam meseci, svi znaju koliko smo ona i ja vezani - rekao je Sava Džehverović za portal Pink.rs.

Zadrugari su u proteklih nekoliko dana imali mnogo posetilaca u Beloj kući, a to su stranci koji su bili na zadatku da borave u Zadruzi kako bi iskušali zadrugare koji su imali zadatak da ignorišu sve čudne situacije.

Međutim, osim nepoznatih ljudi koji su na razne načine pokušavali da navedu ukućane da padnu zadatak, Veliki šef došao je na ideju da u Belu kuću uđe niko drugi nego rođeni brat Teodore Džehverović - Sava.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, njihova zamisao bila je da Sava Džehverović samo prođe kroz kuću, ali Teodora nije mogla da se uzdrži, a da svom najmilijem ne skoči u zagrljaj nakon devet meseci razdvojenosti. Kada je njen brat otišao posle samo nekoliko trenutaka, ona i njena majka Gordana Džehverović gušile su se u suzama, a taj emotivni susret je sasvim sigurno dirnuo sve one koji su imali priliku da na malim ekranima isprate taj prizor.

Evidentno je da ni Savi nije bilo sasvim svejedno, ali se ipak potrudio da ispoštuje dogovor. Kontaktirali smo ga ovim povodom, a on je samo za portal pink.rs otkrio kakav je bio njegov utisak kada je ušao u Belu kuću.

Foto: Pink.rs

Prvi utisak je bio, mislim... neverovatan! Srce je htelo da iskoči iz grudi, bilo mi je bitno da vidim sestru posle osam meseci, svi znaju koliko smo ona i ja vezani. To mi je bilo najbitnije, bez reči sam ostao, a to je bio šok i za mene isto kao što je i za njih - pričao je Sava koji nije mogao da sakrije koliko je bio presrećan nakon njihovog susreta.

U njihovoj porodici su njih troje medijski i te kako bili propraćeni, a i neki detalji iz njihovog privatnog života bili su plasirani u javnosti, a samo se njihov otac i Gocin suprug nijednom nije oglašavao, pa nas je zanimalo kako se on oseća posle zvaničnog produžetka najpopularnijeg rijalitija.

Foto: Printscreen Youtube

Otac se razočarao zato što se Zadruga produžava do 20. juna. Razočaran je što neće videti ćerku još mesec dana, to ga je ubilo u pojam, ali ja mu kažem !ako su već ostale ovoliko, izdržaćemo još mesec dana! - rekao je za kraj intervjua Teodorin brat.

K.Ristić

#Sava Džehverović

'