AKTUELNO

Zbog ove situacije Đuričić je napravio pometnju.

Nadežda Biljić i Miki Đuričić su pre nekoliko dana okončali svoju vezu i to zbog navoda Miljane Kulić da je pčelar izjavio kako, u stvari, nije zaljubljen u Pinkovu zvezdu. Prethodne noći dve zadrugarke su upravo o tome porazgovarale.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda se požalila Miljani kako joj je teško zbog cele situacije sa Mikijem i da ne zna kako će izdržati da do kraja rijalitija ne komunicira sa njim.

Šta meni sad da da vetar u leđa, šta Miljana? Je*e te 28 dana. Šta ja da radim za tih 28 dana? Šta da radim - pitala je pevačica.
Da se pomiriš sa njim - savetovala ju je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ne pada mi na pamet da to radim u rijalitiju, više nikad. Šta da radim ja za te četiri nedelje - rekla je Nadežda.

Biljićeva nije krila svoje razočarenje, pa je bez ustručavanja plakala pred Miljanom koja je i kumovala njihovom raskidu.

A što on ne kuka i ne pita šta da radi - pokušala je Kulićeva da umiri situaciju.
Ko ne kuka? Miljana, ne znaš. Nemoj pričati nešto što ne znaš. Šta da radim je*ene četiri nedelje - ponavljala je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Pa kao i do sada što si radila dok nisi bila sa njim, da učestvuješ, da se zezaš. Šta je Kija trebalo da radi kad je ušla ovde? Napolju ćete biti zajedno - rekla je Miljana.

Nadežda je navela kako ne zna da li će se ona i Miki pomiriti kada napuste Zadrugu. Ona nije želela da otkrije trudnici kakvi su im planovi bili dok im je veza cvetala.

Nakon ovog razgovora, Đuričić se užasno naljutio na Nadeždu jer je komunicirala sa zadrugarkom koja je prouzrokovala sukob između njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BILO JE STRAŠNO! Nadeždina majka NE MOŽE DA DOĐE SEBI POSLE NJENOG SUKOBA SA MIKIJEM: Baš sam se potresla, ona je već preživela nasilje!

Među njima je nastala žestoka svađa, a ishod je bio takav da dojučerašnji par više neće komunicirati. Oni su razmenili niz uvreda i pogrdnih reči, a u Beloj kući je bilo i obezbeđenje.

Kompletan razgovor Nadežde i Miljane pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'