AKTUELNO

Supružnici nikad bliži.

Priča koja je podigla ubedljivo najveću prašinu i izazvala ogromnu pažnju javnosti, jeste ljubavni trougao između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kristine Kockar. Od kada su Luna i Sloba raskinuli, on je postao mnogo bliži sa svojom suprugom, Kijom.

Foto: TvPink Printscreen

Bračni drugovi su i prethodne noći komunicirali sa osehom na licu, a razgovor je počeo oko hrane koju će ove nedelje supružnici deliti.

Tost će ti se pokvariti ako ga ne pojedemo - rekao je Radanović nagovešavajući Kiji da oni moraju podeliti taj obrok.

Foto: TvPink Printscreen

Ako ga ne pojedemo - pitala je Kockareva iznenađeno.

Pevač se ubrzo ispravio i naveo kako će tost sam pojesti, ali Kija je već imala blaženi osemeh na licu, pošto je shvatila da će ove nedelje deliti obroke.

Ti si dobar sa mnom samo kad imam hrane - prebacila mu je Kristina.

Foto: TvPink Printscreen

Ne lupaj gluposti, ja sam tebi sve davao - odgovorio je Sloba.

Kako je u Zadruzi boravio njihov zajednički prijatelj, Aca Živanović kao deo ovonedeljnog zadataka "Nesvakidašnje pojave", on im je u tom trenutku prišao i pokušao da ih sastavi i natera da se zagrle. Njih dvoje su maksimalno ignorisali pevača i nastavili priču o tome šta će jesti kada napuste rijaliti.

Foto: TvPink Printscreen

Kad izađemo napuniću frižider. Veliki frižider ću da kupim i biće pun hrane. Da znaš. Biće i slatkiša, i svega. Čokolade, čips, biće šunke, kobasice, bečke šnicle, pileće supe, biće bifteka - navodila je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Razmisliću - odgovorio je Sloba.

Radanovićeva bivša devojka, Luna, posmatrala je ovaj razgovor sa garniture u drugom delu prostorije. Bilo je evidentno da Đoganijevoj nije prijatno zbog prizora koji je videla.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VRUĆI SELFIJI IZ ZADRUGE! Evo kako izgledaju učesnici kad ih novinari slikaju u nezgodnom trenutku! (FOTO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Aca Živanović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'