AKTUELNO

Obezbeđenje je bilo u pripravnosti.

Nadežda Biljić i Miki Đuričić su u "Zadruzi" započeli svoju strasnu romansu koju su vrlo brzo krunisali veridbom. Međutim, pre nekoliko dana, između njih je nastao veliki sukob, koji, čini se, ne mogu da reše.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačicu je pogodio komentar Miljane Kulić da je Miki izjavio kako nije zaljubljen u nju, a nakon toga nastala je svađa između ljubavnog para. Prethodne noći oni su produbili ovaj sukob i to zato što je Đuričić video Nadeždu kako razgovara sa trudnicom.

Koliko vidim, tebi uopšte nije problem da komuniciraš sa njom. Trebalo bi da je ignorišeš. Zbog te osobe si izgubila dečka. Ti pričaš sa zlikovcem koji je izmislio i slagao. Šta ja da pričam sa tobom, imaš savetnicu Miljanu, koja ti je prepričala šta sam ja rekao - prebacio joj je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' tebi ok što se sve slomilo na meni? - pitala je Nadežda plačljivim glasom.

Ova rečenica izazvala je u Mikiju neverovatan bes, pa je počeo da urla po Beloj kući. Zadrugari koji su se u tom trenutku zatekli u dnevnoj sobi u šoku su posmatrali ovu svađu dojučerašnjih partnera.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam se ja zaljubio u njih, nego u tebe. Ko su meni ti ljudi u životu? Ti si glupava. Ne moraš da pričaš sa mnom, imaš savetnicu Miljanu - vikao je Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda je navela da problem sa Miljanom nije jedino što je muči, već da postoje druge stvari, ali da o njima ne želi da priča dok su u rijalitiju. Ovo je pčelara iz Kupinova dovelo do ludila, pa je nastavio da povišenim tonom razgovara sa pevačicom.

Ti si od mene tražila da idem i da se svađam sa Miljanom. Ja iznosim činjenice. Treba da budeš potrčko ženi koja nam je napravila problem. Odakle joj pravo da ti se obrati? Ne mogu da verujem da sam se zaljubio u glupu ženu. Nisam ni ja pametan čim sam dozvolio da se raspravljam oko ovih stvari. Sad sam ti se obratio i neću ti se obratiti do kraja rijalitija - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da jedeš go*na da si zaljuljen kad te boli ku*ac - besnela je Nadežda.

Miki je u jednom trenutku poručio Biljićevoj da prestane sa raspravom, jer će u suprotnom posegnuti za nožem i povrediti se. Obezbeđenje je sve vreme bilo uz njih i u pripravnosti kako ne bi došlo do eventualnog fizičkog okršaja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ANA PREDSTAVILA ACU RODITELJIMA KAO SVOG DEČKA, mama joj žestoko zamerila: NEMOJ DA IDEŠ TAKVA PO KUĆI! (VIDEO)

Precrtaću te, ne postojiš, ni ovde, ni napolju. Živela sam pre tebe, živeću i posle tebe. Treba da razmišljam ceo život da li ti je dan ili nije. Ja tebe nisam napala samo zbog nje, šest dana sam besna, to je bio samo okidač. Ne možeš uvek da budeš u pravu i sad nisi u pravu. Ako si toliko lud, seci se - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Ti puštaš da se čovek koga voliš udara kamenjem u glavu. Je*em ti mamu po sto puta - završio je Miki i napustio Belu kuću.

Kompletnu svađu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'