AKTUELNO

Ukućanin je dao sve od sebe da nastavi svoju borbu u najgledanijem rijalitiju.

Nedelja uveče je vreme kada svi obožavaoci najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima sede čvrsto prikovani uz male ekrane i prate "Izbacivanje" iz Zadruge.

Ovoga puta, noć su u izolaciji su proveli Marko Miljković i Duško Radonjić, dok je treći nominovani, Miki Đuričić prespavao u sobi za rehabilitaciju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marko je izglasan od strane učesnika koji su odlučili da od izolacije sačuvaju Miljanu Kulić. Duško je nominovan od strane publike, kao zadrugar koji je protekle nedelje dobio najmanji broj glasova za opstanak.

Miki je zaradio direktnu nominaciju zbog agresivnog ponašanja prema Milanu Miloševiću, što je u Zadruzi najstrože zabranjeno i ovakvi postupci se uvek žestoko sankcionišu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je voditelj Ognjen Amidžić zakoračio na luksuzno imanje nadomak Beograda, zadrugari su znali da se bliži vreme da neko od njih trojice napusti rijaliti.

Nominovani su igrali igru za dupliranje glasova, a Marko je izašao kao pobednik pa su njemu glasovi duplirani.

Nakon prebrojavanja ukupnih glasova publike, zadrugarima je saopšteno ko je koliko procenata dobio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: SVIMA JE BILO NEPRIJATNO: Bivša zadrugarka otkrila da su Andrijana i Đekson ipak bili INTIMNI PRED KAMERAMA!? (VIDEO)

Miki Đuričić imao je 72%, Marku Miljkoviću je posle dupliranja glasova bilo ukušno 27%, a Duško Radonjić osvojio je samo 1%.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Duško je ove nedelje imao najmanju podršku publike pa se pozdravio sa svojim cimerima i napustio Belu kuću.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Duško Radonjić

#Marko Miljković

#Miroslav Miki Đuričić

'