AKTUELNO

Maca nije očekivala da će je Ana ovoliko ponižavati.

Ana Korać odala je tajnu Drvetu mudrosti da je Bora Santana potajno zaljubljen u nju i da joj je on priznao da gaji iskrene emocije prema njoj. Otkad je ta priča krenula da kruži Zadrugom, Maca Diskrecija se opasno zamerila ukućanki.

Ana je imala želju da isprovocira Macu, ali je zbog toga došlo do žestokog konflikta između njih dve, a obezbeđenje je pre samo nekoliko dana moralo da odreaguje kako bi sprečilo eventualni fizički okršaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućanke su nastavile da se prepiru, a Maca joj je opasno zapretila da će joj politi kosu vodom kada se vrati iz frizerskog salona.

Bolje nemoj da ideš u salon i da trošiš pare, poliću ti kosu vodom kad se budeš vratila, evo videćeš. Krivonoga, idi operiši noge, molim te, krive su ti - rekla je Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Skloni je od moga stola, nemoj više da me brukaš. Vodi je u prvi hotel, rekla bih da nije skupa, budi uvek pored Mace, želim ti sve najbolje. Mace jeftinjare, ti si jeftina... Evo, sad ću namerno još da ti pevam. Uvek si težio da imaš one jeftine kao što Maca je - provocirala ju je Ana pevajući poznatu pesmu.

Ukućanke su se žestoko prepirale, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Ana Korać

#Maca Diskrecija

'