AKTUELNO

Takmičarima nije bilo teško da donesu odluku.

Zadrugari su tokom svog osmomesečnog boravka u najgledanijem rijalitiju i te kako upoznali jedni druge, a o njihovim karakteristikama i osobinama komentarisalo se često za stolom u toku sastanka.

Ukućani su u određenim situacijama donosili zaključke o tome po čemu će svaki zadrugar ostati upamćen za njih, a Veliki šef im je tom prilikom poslao još jedno pismo na adresu Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, s obzirom na to da se prethodnih osam i po meseci svašta dešavalo u Zadruzi i da ste do sada mogli da upoznate svaku osobu, pa znate sve jedni o drugima, treba da glasate ko je najveće zlopamtilo i ko, po vašem mišljenju, ne voli da gubi. Pri glasanju morate navesti zbog čega ste došli do takvog zaključka. Potrudite se da budete iskreni. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Ukućani su smatrali da zadatak nije bio nikad lakši, jer se većina složila da bi tu titulu trebalo da ponesu Jovana Tomić Matora, Miki Đuričić, kao i Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Teodora Džehverović izjavila je da je po njenom mišljenju Anđelo Ranković, njen dečko, najveće zlopamtilo u Beloj kući.

Slažem se sa svima da su Matora, Miki i Miljana najveća zlopamtila, ali ja bih u ovom slučaju navela Anđela. Mnogo sam vremena provela sa njim i on je takav, kad sa nekim završi on je završio. Neće da me sluša kada mu govorim da je čovek veliki onoliko koliko može da oprosti. Kako god, ja ću navesti njega - rekla je Teodora.

Zorica Marković se takođe dvoumila koga bi od ukućana izabrala, a njena odluka bila je da to bude Miki, u koga se mnogo razočarala, a obrazložila je i zbog čega.

Foto: TV Pink Printscreen

Razočarala sam se u Mikija Đuričića. Šta god da mu kažu, on skače. Pljuje ljude koji su bili tu za njega, odmah skače, kao on pamti šta se desilo i tako dalje. Konkurencija je između njega, Miljane i Mace, ali ipak ću izabrati Mikija, jer sam na svojoj koži osetila. Par puta sam nešto rekla, pa je neko jedva čekao da otrči i da kaže, a nisam imala šanse da mu kažem, jer nije bio za stolom.

S obzirom na to da sastanku nisu prisustvovali Miki Đuričić, Marija Ana Smiljanić i Luna Đogani, Veliki šef će dobro razmisliti na koji način će oni biti kažnjeni.

Kako su zadrugari glasali pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'