AKTUELNO

Razmenili su niz uvreda i pogrdnih reči.

Prethodne večeri zadrugari su izneli svoje mišljenje jedni o drugima u Igri istine. Ono što je obeležilo ovu noć bila je brutalna svađa između Lepog Miće i bivšeg ljubavnog para, Lune Đogani i Slobe Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je odgovarala na pitanje u kakvom je sada odnosu sa pevačem i šta misli, da li njihova veza ima budućnost napolju. Blogerka je navela da nikada nije rekla kako će se ona i Radanović pomiriti kada napuste Belu kuću, ali Lepi Mića ju je demantovao.

Rekla si posle te svađe da ćete napolju razgovarati i nastaviti svoju vezu - urlao je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Lažeš! Nisam to rekla. Ti si opterećen, slušaš šta mi pričamo. Mnogo ste opterećeni - odgovorila mu je Đoganijeva.

Mića je nakon ovih blogerkinih reči otišao u spavaću sobu, gde je odmarao Milan Milošević, koji je imao zdravstvenih problema, i pitao ga da li je i on čuo da će Sloba i Luna nastaviti vezu nakon Zadruge.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je Milan dao potvrdan odgovor, Mića se pobedonosno vratio za sto i nastavio raspravu sa ljubavnim parom.

Rekli smo da se ovde nećemo svađati. Postali ste kao sektaši. Rekao sam da ćemo videti šta ćemo i kako ćemo kada izađemo napolje, neću ništa ovde da rešavam. Šta tebe boli ku*ac za to šta ću ja da gledam - odbrusio je Sloba starijem kolegi.

Foto: TvPink Printscreen

Lažeš, kao neka mečka, kao napumpana majmunčina. Vi ste tri lažova najveća na svetu. Ima da vas pratim sve dok lažete - rekao je Mića.

Ova svađa se produbila, pa su zadrugari počeli da se prepiru i oko zdravstvenih problema. Mića je u jednom trenutku podigao majicu kako bi pokazao zategnut stomak, a onda je otišao korak dalje.

Ti si u šizofreniji, infarkt će da te strefi. Ti si konj. Što nosiš pelene? Bravo! Pozdrav za Saru, njegovu ćerku, ponosna je na ovog oca - vikao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGAO DA SAKRIJE ODUŠEVLJENJE: Đekson se više obradovao Duškovom nego Andrijaninom poklonu?! (VIDEO)

Nakon što je mladi pevač naveo da Mića nosi pelene, on je svukao trenerku i pokazao golu zadnjicu, kako bi svi videli da ga Sloba bespravno optužuje.

Ti ideš tamo, ne ja. Ja sam zdrav, konjino. Pokaži tu stomačinu, klempo jedan. Ti imaš pumpicu, a ne ja. Jedem jako skupu hranu, ne jedem ovo đubre, zato sam ovakav lep ko lutka. Ti ćeš u mojim godinama imati 68 pumpica - urlao je Mića izrevoltirano.

Ovaj prizor je šokirao zadrugare, a kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Slobodan Radanović

'