AKTUELNO

Žestoka svađa Radanovićevih "žena".

Prethodne noći su Zadrugari odigrali još jednu Igru istine. U toku ove igre nastala je rasprava između najpoznatijeg ljubavnog trougla u Srbiji. Naime, Luna Đogani je odgovarala na pitanje koje joj je uputila Maca Diskrecija, a odnosilo se na njenog oženjenog dečka, Slobodana Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mislim da je on loš čovek. Naprotiv, mislim da je dobar čovek. Naša veza nikad nije ni bila normalna, s obzirom na to šta se sve izdešavalo. Super smo mi i izdržali, šta se sve dogodilo, ušla je Kristina i sve to. Komuniciramo, meni prija da pričamo. On se i družio sa nekim, ja nisam ni sa kim. Gledala sam samo u njega. Ja ću komunicirati sa kim god poželim, ni majka rođena to ne može da mi zabrani, a ne neko odavde. Evo ja ću sada da pričam sve što vi hoćete, Sloba i ja ne razgovaramo, mi se mrzimo. On će biti sa Kristinom kada izađe - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Na ove reči, umešala se Slobina supruga, Kristina Kija Kockar koja je od Radanovića tražila da obuzda svoju devojku.

Možeš samo da joj kažeš da izbaci mene iz usta. Ja tebe mogu da komentarišem jer si ti ljubavnica mog muža - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam nikad bila ljubavnica i ti to vrlo dobro znaš. Nikad nisam bila ljubavnica, niti ću ikad biti - vikala je Đoganijeva uzrujano.

Sloba nije imao nikakvu reakciju, pa čak nije ni podigao pogled sa stola dok su njegova supruga i devojka vrištale jedna na drugu.

Šta si? Kako nisi ljubavnica kad je on moj muž? Bolje joj reci da sedne i da ćuti da ne bih ja krenula da pričam - ponovo se obratila Kristina Radanoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Šta možeš da kažeš? Da sam bila sa oženjenim muškarcem? To, što si pričala i njemu? Sram te bilo, bre - odbrusila je Luna.

Kija je demantovala ove blogerkine navode i naglasila da se tajna, koju skriva, odnosi samo na pevača i ni na koga drugog.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGAO DA SAKRIJE ODUŠEVLJENJE: Đekson se više obradovao Duškovom nego Andrijaninom poklonu?! (VIDEO)

Nije bilo vezano za tebe nego za njega. Nemoj ti da pričaš o mom braku, ne možeš da kažeš da nisi ljubavnica kad jesi. Meni on ne treba, hvala lepo - rekla je Kockareva.

Foto: TvPink Printscreen

Na šta se odnosilo ono što si rekla da nećeš nešto da pričaš da mene ne bi povredila - pitala je Luna Kristinu, kada je shvatila da je na svoje pitanje dovoljno opširno odgovorila.

Nakon ovoga, nastala je manja svađa između supružnika, i to ponovo oko tajne koju ni jedno, ni drugo ne želi da otkrije. Podsetimo, pre nekoliko noći, Kija i Sloba su se raspravljali veoma dugo oko istog problema, a do rešenja nisu došli.

Foto: TvPink Printscreen

Slobodane, ti bi trebalo da kažeš pre mene. Neću da kažem, hoću da budem bolji čovek od tebe. Jedini koji ima taktiku ovde je Slobodan. Žao mi je bilo koje druge devojke, jer znam kroz šta sam ja prošla. Ne mogu da verujem šta ti radiš - rekla je Kija i napustila dnevnu sobu.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'