AKTUELNO

Drvetu je nešto "zapalo za oko".

Vladan Vojnović Vojke i Sara Reljić započeli su svoju vezu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova u Zadruzi, a prethodne večeri je Drvo mudrosti poželelo to i da proveri.

Foto: RTV Pink

Drvo je pozvalo Vojketa u Rajski vrt kako bi saznalo da li je između Sare i njega sve u redu.

Sara spava iza "Škode". Nismo se posvađali, otkud vam to? Greška neka, odakle vam to? Njoj smeta buka, pa ode tamo iza, da odmori - rekao je reper.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Neki zadrugari su rekli da je u pitanju svađa - navelo je Drvo.

Podsetimo, ovaj ljubavni par je imao samo nekoliko nesuglasica za vreme višemesečne veze i to daleko od očiju drugih učesnika. Zbog toga je Drvo pomislilo da se i ovoga puta dogodila rasprava, ali da je to svima promaklo.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nije, nije. Mi se možda nekad raspravljamo, a da to ne bude teatralno. Mi se u poslednje vreme slažemo normalno, ona ima ženske probleme, pa je malo nervozna. Hvala ti na pomoći. Sad ću da odem kod nje da je probudim. Vreme je već. Njoj baš smeta buka, i komarac joj smeta, baš ima problem sa sluhom. Sad ću da joj kažem da više tamo ne ide. Reći ću joj da ide u pab, ili da uopšte ne spava, spavaćemo noću - složio se Vojnović.

Drvo je naglasilo da nije dobro za pevačicino zdravlje da spava na betonu, iza automobila a Vojke je odmah usvojio ovaj savet. On je od Drveta zatražio i pomoć oko poklona koji bi želeo da priredi Sari, za mesečnicu njihove veze.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŽELELA SAM DA ON POSTANE MOJ OŽENJENI MUŠKARAC: Luna otvorila dušu i rekla šta sve misli o Slobi! (VIDEO)

Imam problem za taj 25. ako možeš da mi pomogneš oko nekog poklončića. Ove ostale probleme ne možeš da mi rešiš - rekao je reper.

Nakon što je napustio Rajski vrt, Vojnović je odmah otišao do svoje drage i pokušao da je probudi, međutim, to nije bilo tako jednostavno. Kako je reagovala Reljićeva na Vojketove molbe pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'