AKTUELNO

Sutra mu je rođendan!

Andrijana Radonjić danas je otišla u Rajski vrt kako bi Drvetu mudrosti saopštila svoju ideju, s obzirom na to da je sutra njenom dečku Nemanji Đeriću Đeksonu rođendan i da ona želi da ga iznenadi.

Foto: Printscreen Youtube

Ja ću posle da napravim tortu. Treba mi da ga pozoveš oko dvanaest sati. Ja ću da budem ovde, da ga zovneš i da mu pustiš te pesme sa albuma. To će trajati petanestak minuta. To da bude kao iznenađenje od mene, a ja ću uraditi nešto ako treba za to - pričala je Andrijana.

Drvo je zatim reklo Andrijani da mu treba malo vremena da razmisli o ideji koju ima pevačica, kako bi ona bila što bolje izvedena. Takođe, Drvo mudrosti pohvalilo je Andrijanu rečima da se potrudila i poručilo joj da nastavi sa pravljenjem torte.

Foto: RTV Pink

Dobro, nije problem, evo ja ću da počistim neke pikavce, da operem sudove, ne znam šta da uradim do večeras, ako treba - bila je spremna pevačica na sve.

Foto: RTV Pink

Dogovorićemo se već! - dalo je Drvo vetar u leđa Radonjićevoj.

Kako je izgledao ovaj razgovor Andrijane Radonjić i Drveta mudrosti u Rajskom vrtu možete pogledati u video-prilogu koji sledi, a ispod njega se nalazi i snimak kada Andrijana zajedno sa Gordanom Džehverović priprema tortu za svog dečka.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'