AKTUELNO

Ranije sinoć se izvinjavao supruzi.

Luna Đogani i njen oženjeni dečko Slobodan Radanović više puta u toku prošle noći ulazili su u žestoke svađe. U jednom trenutku oni su se posvađali i u garderoberu, a tom prilikom Radanović je vikao na ukućanku sa kojom je prevario suprugu Kristinu Kockar i bacao stvari.

Foto: RTV Pink

Blogerka je nakon svega otišla u pab, gde je grcala u suzama, sebi rekla da je "glupača", a zatim je legla da spava. Međutim, Luna nije mogla tako lako da zaspi, jer je bila pod uticajem svega što se dešava u njenoj vezi.

Foto: RTV Pink

Takođe, ni sam pevač nije mogao da spava dok svojoj devojci ne kaže neke stvari, zbog čega je pred zoru otišao u pab, gde se Luna nalazila i počeo da joj se izvinjava.

Hoću da ti kažem da nisam hteo nikada da te povredim. Sve bih mogao da dam kada bih mogao da vratim ono staro. Nisam hteo da te povredim, nikada! - šaputao je Sloba Luni.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Luna nije ništa rekla Radanoviću posle reči koje je čula od njega, već se okrenula i pokušala da zaspi. Sloba je nakon što je rekao ono što je želeo Luni, otišao u spavaću sobu.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, sinoć u toku svađe u garderoberu Luna je pitala Slobu kako je mogao da je povredi, da joj uništi život i da li mu je makar malo žao zbog svega. Takođe, Radanović se ranije u toku večeri izvinjavao i supruzi Kiji Kockar, jer je izjavio da je više plakao za njenim tatom kada je preminuo, nego ona. Kako je izgledala ova situacija od jutros, pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'