AKTUELNO

Smatra da je dobrog izabrala!

Dok su bili sa ostalaim ukućanima u spavaćoj sobi, Slobodan Radanović i Kristina Kockar u nekoliko navrata uspeli su da se posvađaju. Podsetimo, pevač je svoju suprugu prevario samo nekoliko dana nakon svog ulaska u "Zadrugu" sa Lunom Đogani.

Foto: RTV Pink

U jednom momentu su se dotakli i teme dece, a onda je Slobodan spomenuo Kijinog dečka Andriju Lazovića.

Foto: RTV Pink

Slobodane stari mi je broj, javi mi se... za razvod! Nikada se nećemo razvesti, živećemo zajedno. Volimo se! Troje dece ću mu roditi! Ćerka će se zvati Janja, a sin Njegoš! Tako da smo se dogovorili! - rekla je Kija.

Foto: Instagram

Andro, tamo neka ti pravi decu! Ima Njegoša! Ja sam ti rekao da je dečko lep, lepši uživo nego na slici (obratio se Radanović Kiji, pa nastavio da priča o Andriji). Dečko se tamo prevrće po krevetu. Nisam ljubomoran! - pričao je Sloba o Andriji.
Nemoj ti da ga spominješ! - odbrusila je Kija Slobi.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu ispod možete pogledati kako je izgledala ova situacija, kao i šta se još dešavalo na relaciji Kockareva - Radanović. Sloba se ranije sinoć izvinjavao svojoj ženi jer je rekao kako je više plakao od nje kada joj je preminuo otac, a ošto se svađao u više navrata i sa svojom devojkom Lunom Đogani.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'