AKTUELNO

Izbačena zadrugarka u intervjuu za Pink.rs otkrila je detalje koji do sad nisu bili poznati.

Osamnaestogodišnja Mina Vrbaški poslednja je napustila rijaliti "Zadruga". U ovom rijalitiju ona je proslavila svoje punoletstvo, a osim po tome, ostaće upamćena i po vezi sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, a kasnije i sa manekenom Tomislavom Panićem.

U intervjuu koji je Mina dala za Pink.rs otkrila je da je imala osećaj da će baš ona napustiti Belu kuću.

Foto: Pink.rs

Jedva sam čekala da izađem iz one kuće. Bukvalno sam znala da ću ja izaći, sanjala sam i zato sam i sve stvari popakovala. Kad je rekao moje ime, jedva sam čekala da izađem i žurila sam da se sa svima pozdravim i što pre izađem. Da nisam ispala, veruj mi da bih pobegla - iskrena je bila Mina Vrbaški.

Minina mama Ivana Vrbaški u toku ćerkinog učešća je u više navrata isticala da svoju ćerku podržava u svemu što radi, a kako nam je ova bivša zadrugarka otkrila, njeni najbliži su zadovoljni njenim učešćem u rijalitiju:

Mnogo su pozitivniji utisci nego prvi put kad sam bila. Sad sam napravila dva, tri puta neki skandal, ali to nije ništa strašno. To je moja majka, ona meni sve oprašta. I da ubijem nekog, sigurno bi mi oprostila. Šalim se, sve je kul. Zamerila mi je samo to što sam uradila bezveze to sa Tomom, mogla sam da budem lepo sa njim, sve da mi bude kul. Ali eto, moje emocije su se poigrale malo više unutra jer moj mozak je postao samo rijaliti, nisam uopšte racionalno razmišljala. Nego sam mislila samo kako će da mi bude unutra, a ne i napolju.

Foto: Pink.rs

- Sa Tomom sam se čula, a trebalo je i da se vidimo danas, ali nisam stigla - rekla je Mina i dodala da ne zna da li će ponovo biti zajedno:

Ne razmišljam o tome, ali nikad se ne zna. Trenutno mi ne treba niko. Hoću i na odmor da odem.

- Kad sam bila u vezi sa Tomom, takva sam inače. To je prava Mina. Kad se zaljubim i kad mi neko prija takva sam. Tako muškarac treba da se ponaša prema svakoj ženi, svaka devojka zaslužuje muškarca kao što je Toma. Ali ja sam kreten, sve što je dobro, uvek izgubim. Uvek idem ka lošim muškarcima koji su kao Nemanja. Meni je to zanimljivije.

Iako se ovog puta bolje predstavila nego u toku prethodnog boravka u Beloj kući, Mina Vrbaški se kaje zbog nekih postupaka:

Kajem se što sam sebi opet dozvolila da sebe povredim zbog nekog nebitnog dečka koji je stvarno nebitan. Tek sad kad sam ponovo izašla shvatila sam koliko je on go*no.
Zatvoren prostor, čovek se promeni. Ili se promeni, ili se ne promeni. Ja sam se definitivno promenila, pokazala sam sebe u najgorem mogućem svetlu. Ali Bože moj, zato sam izašla da bih to ispravila, da bih pokazala ljudima da nisam psihopata. Niko se nije pitao kad je on mene maltretirao, kad je on bio najgori. Nisam psihopata, samo sam bila povređena - iskrena je bila Vrbaški.

Foto: RTV Pink

Nakon raskida veze sa Đeksonom, Mina je uplovila u vezu sa Tomom Panićem, a Andrijana i Đekson su postali novi rijaliti par. Mina i Andrijana do tad su bile drugarice, a ova bivša zadrugarka ističe da ju je Radonjićeva razočarala.

Andrijana me je najviše razočarala, definitivno zato što znam šta je ona meni pričala kad sam ja bila sa njim. Ona je znala svaki moj problem sa njim, znači sve, sve. Ona i Sara su bile upućene u sve. Andrijana je to iskoristila. Ima jedan snimak gde Dule nešto govori za škodu "Ako se ne natakneš na pe*is, onda bar uzmi tu škodu". To sam jutros videla. Baš sam se razočarala u nju - rekla je Mina i dodala:

Foto: RTV Pink

Dule je ušao i dao joj blagoslov da ona može da bude sa Đeksonom, da bi napravila nešto od sebe i da bi privukla pažnju jer kad izađe napolje, sigurno neće biti sa Nemanjom, već će naći bolju priliku. Sigurna sam da je ciljano i vrlo promišljeno ušla u vezu sa Đeksonom. Jednim delom to je gluma, a jednim delom se i zaljubila. A tako je i sa njegove strane. On nikada nije bio sa takvim devojkama, ja sam gledala po Instagramu kad sam izašla, ona nije njegov tip. Ali i on je želeo da se "opere" i da pokaže da može da bude i sa finom devojkom.

Autor: J. V.

#Intervju

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'