AKTUELNO

Veoma ih obradovala ova vest.

Prvu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima obeležila je i radio emisija koju su pripremali i vodili Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Emitovanje emisije "Radio Amnezija" prekinuto je pre nekoliko nedelja jer se i kraj same Zadruge približio. Međutim, Veliki šef je danas obavestio o jednoj izmeni.

Dragi zadrugari, zbog svih dešavanja u vašem malom gradu želeli smo da damo još jednu priliku Milanu, Banetu i Bori da pripreme još jednu radio emisiju "Amnezija", koja će se emitovati sutra u podne. Nadamo se da ćete se potruditi i da ćete biti zabavni i kreativni - pisalo je u pismu Veliko šefa koje je pročitao Lepi Mića kao ovonedeljni vođa.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto su primili obaveštenje, zadrugari su počeli da vrište od sreće. Gromoglasan aplauz se prolomio Belom kućom a najviše su se oduševili upravo Milan, Bora i Bane.

Zahvaljujem se Velikom šefu što nam je omogućio još jednu emisiju, mislim da će sutra sve da gori - prokomentarisao je kratko Bane.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: ODJEKIVALA ZADRUGA OD NJENIH URLIKA! Luna KLELA Slobu, pa mu ZAPRETILA: Ubio me je, ZAPAMTIĆE DAN kad me je upoznao! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

'