AKTUELNO

Doveo do ludila.

Kristina Kockar i Sloba Radanović su tokom jučerašnjeg dana proslavili svoju godišnjicu braka u jednom hotelu. Zbog ovoga odnos između njega i blogerke Lune Đogani je potpuno zahladneo.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Luna ne može da pređe preko toga što joj je pevač priredio i zamera mu što im je ona poslužila da shvati da još uvek voli svoju zakonitu suprugu. Posle duge svađe, Đoganijeva je doživela nervni slom, pa je razbacala sve po pabu i sklupčala se u ćošak i plakala.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Kada je Sloba ušao i zatekao nered, on je krenuo da vraća stvari na svoje mesto, pa otišao do blogerke kako bi je smirio.

Foto: Printscreen Youtube

Ostavi me na miru. Dobio si šta si hteo. Odvratan si mi, fuj. Skloni se od mene. Molim te da odmah odeš, ne sažaljevaj me! - Vikala je plačljivm glasom Đoganijeva.

Radanović nije želeo da se odvoji od nje dok ne sedne na fotelju, ali ga je ona non stop odguravala od sebe.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: JA TU VIDIM LJUBAV: Anabela se zarekla da se više neće oglašavati, a onda je izjavom o Luni i Slobi izazvala OVACIJE U KLUBU! (FOTO)

Luna je urlala i bacala sve pod pabu, dok je svog bivšeg dečka okrivila da joj je uništio život.

Skloni se od mene! Pusti me, mrzim te, luda sam zbog tebe! Ti si sve uništio, neću da te vidim više! Ološu jedan, uništio si mi život! Mene si izabrao da budeš slavan! Preko mene, g*ovno jedno!

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'