AKTUELNO

Igra istine im pomogla da shvate mnoge stvari.

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović su prethodnu noć proveli van Zadruge i to u hotelu gde su proslavili godišnjicu braka. Ovom prilikom, oni su igrali igru istine.

Foto: TvPink Printscreen

Supružnici su veče počeli jako mirno i u dobrom raspoloženju ali se vremenom pokrenula svađa. Ponovo su oživele bolne teme i rasprava supružnika je trajala satima.

Uvek si ti odlučivala, nisi mi ni dala priliku da vidimo da li će moje mišljenje možda da bude bolje. Uvek sam ti oko svega popuštao i to sam radio iz ljubavi. Zbog toga se kajem - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si rekao da je ovo (prevara) prva dobra stvar koju si ti uradio za sebe, nisi uradio ništa dobro za sebe, za tebe bi najbolje bilo da nađeš neku petu devojku - rekla je Kija.

Kockareva se osvrnula i na Lunu Đogani, sa kojom ju je suprug prevario pred milionskim auditorijumom.

Ja bi trebalo da se takmičim ovde sa njom (Lunom)? Ja sam tvoja žena, izvan svake konkurencije. Što ne tražiš razvod - vikala je Kristina.

Foto: TvPink Printscreen

Do juče si govorila da ne želiš da se razvedeš u rijalitiju. Što si na dan svadbe rekla da si se pokajala što si se udala za mene - pitao je Radanović zaprepašćeno.

Kija je objasnila da je pomenula temu razvoda na samom venčanju u afektu, i da nije stvarno to mislila.

Foto: TvPink Printscreen

Šta želiš da uradim, da uzmem konopac i da se obesim što sam te pred milionima prevario. Je l' si ti imala nekog u Beloj kući - želeo je Radanović da sazna sve.

Kija je demantovala da je imala bilo kakvu romansu u Zadruzi kao i van nje, osim sa Andrijom Lazovićem.

Sigurna sam da si me prevario i van kamera. Što nisi otišao od mene ako sam ti tako često govorila da želim da se razvedem od tebe. Je l' si se ti kleo ispod pokrivača da me ne voliš - pitala je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Nakon što su Kija i Sloba OTIŠLI U HOTEL, LUNA OSTALA UTUČENA, PA DONELA JEDAN ZAKLJUČAK! (VIDEO)

Voleo sam te. Kriv sam i šta želiš sad od mene? Priznao sam da sam to uradio, da to nije lepo. Pred milionima sam rekao da to nije lepo. Kleo sam se ispod pokrivača da te ne volim kao muškarac ženu. Ja sam se kleo jer sam to stvarno rekao. Ja sam svoja s*anja priznao - urlao je Radanović.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'