AKTUELNO

Bora nije razumeo Biljićevu, Bane napravio poređenje između Nadežde i Marije Ane, a onda je došlo do svađe između pevačice i Dragice.

Danas je majka Nadežde Biljić, Slavica, postavljala pitanje zadrugarima, a ista su bila upućena Bori Santani, Banetu Čolaku i Dragici Janičić. Biljićeva je želela od Bore da čuje da li misli da je previše ciničan prema njnoj naslednici, dok je pitala Baneta da li mu se više sviđa Marija Ana ili njena ćerka, a za Dragicu je bilo pitanje da li misli da ima pravo da nekoga naziva glupim.

Foto: RTV Pink

Iskreno, ja ne znam šta znači ta reč! Nadežda i ja smo ovde drugari. Ništa ja nju ne podj*bavam! To je to! Ne znam kakvo ponašanjem treba da promenim? Takav sam, kakav sam! Pozdrav za gospođu! - rekao je Bora.

Foto: RTV Pink

Nadežda je rekla da joj je drago što je videla svoju majku na ekranu u dnevnoj sobi, a zatim je sela i uhvatila se za glavu. Bane Čolak zatim je odgovorio majci Nadežde Biljić, za koju je ove nedelje govorio da je razočaran nakon što je saznao da je ona imala intiman odnos sa Mikijem Đuričićem.

Foto: RTV Pink

Ja ne bih imao to sa Nadeždom da ona mene ne privlači na neki poseban način. Više puta sam rekao da je Nadežda moj tip devojke. Ne mogu da odaberem između njih dve, jer Nadeždu ne gledam istim očima kao Mariju Anu. Nadeždu sam gledao kao prijatelja, a Mariju Anu kao devojku sa kojom bih mogao da budem - rekao je Čolak.

Dok je Dragica Janičić odgovarala na pitanje koje je dobila od Slavice Biljić, došlo je do svađe između Nadežde i Dragice, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod.

Autor: S. Kuvekalović

#Bane Čolak

#Nadežda Biljić

'