AKTUELNO

Imaju njenu podršku!

Ćerka Duška Radonjića i sestra Andrijane Radonjić, Marijana, postavila je danas pitanja Maci Diskreciji, Milanu Miloševiću i Mini Vrbaški. Poslednje pitanje odnosilo se na vezu njene sestre sa bivšim Mininim dečkom, Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Foto: RTV Pink

Pitanje za Macu, da li misliš da je ljudski prozivati nekoga zbog zdravlja i nemogućnost da ima decu? Pitanje za Milana, ako si već protiv Andrijanine veze sa Đeksonom, zašto je nisi lepo posavetovao kao što bi to uradio svaki pravi prijatelj? Pitanje za Minu, da li si još uvek zaljubljena u Đeksona i kako gledaš na vezu sa Andrijanom? - postavila je svoja pitanja Marijana Radonjić.

Nakon odgledanog video-priloga, Duško i Andrijana su odmah pozdravili svoju ćerku i sestru, a zatim je Maca Diskrecija ustala i odgovorila Radonjićevoj.

Foto: RTV Pink

Prvo, ovde smo svi zdravi! Druga stvar, ja nisam ovde reka nešto što neko nije rekao. Međutim, nema više toga, nema više provokacija. Želim da kažem Kristini da se ne kači na mene, počinje stalo nešto da me napada. Nemam nameru sa njom da se raspravljam - rekla je Maca.

Foto: RTV Pink

Ja nisam rekla da ne mogu da imam decu, samo da sam imala tu operaciju! To nikada nisam rekla, to je Maca rekla! To su njene reči! Da dodam, da se zna, a ljudi znaju šta je Maca govorila - istakla je Kija.

Zatim je ustala i Mina Vrbaški, kako bi iznela svoj stav o vezi Andrijane Radonjića i Nemanje Đerića Đeksona, za koga je rekla da ga i dalje voli i da bi mu se vratila u zagrljaj ako bi on to želeo.

Foto: RTV Pink

Nisam protiv! Ja sam rekla Andrijani da treba da se drži njega, ako im je lepo. Andrijana ima ovde Duška, ima njega (Nemanju), jer ostala zbog svojih svađa bez prijatelja. Protiv njih dvoje nemam ništa. Totalno mi je neobično, jer ja nisam navikla da je Nemanja tako fin, nasmejan - govorila je Mina.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

#Đekson

'