AKTUELNO

Okidač bile reči koje je Luna govorila za Miljanu.

Pitanja novinara noćas, izazvala su burnu reakciju, a najburnije je reagovala Luna Đogani i to zbog reči koje je upravo ona izgpvorila pre nekoliko dana. Nakon što je Miljana saznala da je Luna, kada je trudnica otišla na pregled, rekla za nju: "Da Bog da se ne vratila" došlo je do svađe između ove dve ukućanke, a u celu raspravu bio je umešan i oženjeni dečko blogerke Slobodan Radanović.

Foto: RTV Pink

Luna i Sloba u jednom momentu napustili dnevnu sobu i otišli u pab, a tamo je Đoganijeva plakala, obraćala se svojoj majci pevačici Anabeli Atijas i tražila od dečka da je ne sputava u onome što priča.

Foto: RTV Pink

Ne mogu! Neću! Luda sam! Imam napade panike! Šta sam im ja zgrešila? Šta? Ja sam nečije dete! Mama! Mama, što si me pustila ovde, kada si me ceo život čuvala! Što me pusti ženo ovde! - rekla je Luna kroz suze i dodala:

Foto: RTV Pink

Slobo, neću da ćutim! Pusti me da pričam šta ja hoću, lakše mi je! Ona zna zašto joj ja ovo kažem, ne optužujem je! Mama! A zašto?! Šta mi je falilo? Imala sam sve u životu! - pričala je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, sinoć je Luna rekla da joj je žao što je to izjavila za Miljanu Kulić i da nije ništa loše mislila, ali i da joj je mnogo lakše kada ne sluša dobacivanja upućena njoj od strani ove ukućanke.

Kako je sve izgledalo, šta su Luna i Sloba radili nakon pitanja novinara, kao i koja ukućanka je plakala, pogledajte u video-prilozima ispod.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'