AKTUELNO

Imaju drugačije poglede!

Jovana Vučić, novinarka portala Pink.rs, pitala je prošle večeri Gordanu Džehverović da li joj je krivo što je pre nekoliko dana nazvala Saru Reljić ljubomornom i zavidnom osobom, iako ona može ćerka da joj bude, nakon čega je nastala svađa između dve pevačice i Goce.

Foto: RTV Pink

Ne mogu da shvatim da devojka koja je godinu dana starija od Teodore, koja se bavi isim poslom kao Teodora, može da izjavi kako joj spot počinje kao da je pornić! To da je neko rekao ko se ne bavi tim poslom, ja bih mogla da razumem, ali jedna devojka za koju sam mislila da je ceni i poštuje... ne mogu da shvatim šta je Teodora nju toliko uvredila. Šokirana sam njenom izjavom - rekla je Gordana.

Foto: RTV Pink

Zadrugarka je u nastavku rekla i kako je uočila da Sara ima loše mišljenje o Teodori, zbog čega smatra da njih dve nikada ne bi mogle da budu drugarice. Gordana je istakla i da je više neće doticati komentari cimera upućeni njoj i njenoj naslednici.

Foto: RTV Pink

Ja nisam glupa i nisam rođena juče! Ja jesam klinka za Gordanu, ali nisam toliko zelena da ne provalim šta je htela da kaže! Ja za sebe nikada nisam rekla da sam konzervativna! Moj spot nije takav i nikada nikome to nisam prodavala. Nikada nisam komentarisala ni Ćazima, ni jahte, ni ništa! Ova žena i dalje nastavlja da me napada! Svi smo mi ljubomorni i zavidni na njenu ćerku! Porniće nisam spomenula! - izjavila je Sara.

Sara je dodala i da Teodoru više neće komentarisati i da je u nekoliko navrata Džehverovićevoj rekla kako joj je drago što je izdala novu pesmu. Nakon Sarinog izlaganja, oglasila se i Teodora.

Foto: RTV Pink

Sara je bezobrazna! Ja sam joj par puta rekla to. Nisam je dirala, kao ni moja mama. Ne znam u čemu je problem! Ne znam šta si se ti uvredila? Mislim da nisam zaslužila ovo! Ništa loše nisam uradila Sari - govorila je Teodora.

Foto: RTV Pink

Svađu između ovih zadrugarki, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Gordana Džehverović

#Sara Reljić

#Teodora Džehverović

'