AKTUELNO

Za Pink.rs Tomislav Panić prokomentarisao je ponašanje njegove devojke Mine Vrbaški.

Poslednji zadrugar koji je napustio Belu kuću je maneken Tomislav Panić koji je u rijalitiju "Zadruga" otpočeo vezu sa osamnaestogodišnjom Minom Vrbaški. Ova učesnica rijalitija pri izlasku svom dečku poklonila je magare, plišanu igračku od koje se nije odvajala i time želela da mu pokaže ljubav i privrženost.

Foto: RTV Pink

Ipak, to je bilo kratkog daha jer je Mina u toku jučerašnjeg dana, pet dana nakon što je njen dečko napustio rijaliti, izjavila da još uvek voli bivšeg, Nemanju Đerića Đeksona. Kontaktirali smo Tomislava koji je za Pink.rs prokomentarisao aktuelna dešavanja u "Zadruzi".

Mina je u toku razgovora sa Sarom priznala da i dalje voli Đeksona i time potvrdila moje sumnje. Ja želim da vratim magare koje mi je poklonila u "Zadrugu" i da javno raskinem sa njom. I dalje ne mogu da verujem šta mi je priredila. Toliko sam je branio i bio siguran u nju da bi mi ona ovo priredila i ponizila javno - otpočeo je priču za naš portal Toma.

Foto: Pink.rs

Moje sumnje su se ostvarile, a ovim su i Mina i Đekson i Andrijana potvrdili da su dvolični. Mina me je očigledno lagala sve. Kao što sam i rekao kada sam izašao, sve je to bio deo Minine igre. Ja jesam zaljubljen u nju, ali preko ovoga neću da pređem - izričit je bio bivši zadrugar.

Iako Mina ne krije da gaji emocije, Tomislav smatra da se ništa neće desiti jer je Đekson sada u vezi sa Andrijanom Radonjić.

Mislim da se ništa neće desiti jer Đekson neće želeti zbog Andrijane, ali svakako ne želim više da budem sa Minom i vratiću magare u "Zadrugu", a ja se ne vraćam iako su mi mnogi fanovi pisali da će glasati da se vratim. Kada bih se vratio, to bi sigurno bio haos - rekao je Panić.

Foto: Pink.rs

Ja razumem da je sve to rijaliti, ali ona je izigrala moje poverenje i poigrala se sa mojim osećanjima. Zabola mi je nož u leđa. Ja donekle Minu jesam promenio i uticao na nju, ali kao što sam i pretpostavio, ona želi da se vrati Đeksonu. Ne želim ništa ružno niti loše da kažem o Mini, kao što nisam govorio o svojim bivšim devojkama - rekao je Tomislav Panić za kraj razgovora.

Autor: J. V.

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

'