AKTUELNO

Da li će prihvatiti njegov predlog?

Otkako je Bane Čolak saznao da je između Nadežde Biljić i Mikija Đuričića pao se*s, on ne prestaje da ih vređa i da im prebacuje zašto je to saznao od drugih. Pinkova zvezda i Užičanin su od tada u zategnutim odnosima, a tenzija između njih je svakog trenutka sve veća.

Nadežda se požalila Đuričiću zbog Banetovog ponašanja prema njoj, a on je pokušavao da je urazumi i objasni zbog čega se on tako oseća.

Foto: Printscreen Youtube

Naravno da ću da budem besna, on je samo tražio razlog da iskali svoj bes - rekla je ljutito ona.
Hajde nemoj zajebavati, to što se desilo. I ti si njega povredila, možda je čovek zaljubljen, imao emocije i nije želeo da prizna. Moj predlog je ovakav. Pošto si ti ti prvo rekla da ti se sviđa Bora, ti se Smuvaj sa njim. Bane i ja ćemo biti kumov - predložio je Miki.
Ne možete vi da budete kumovi, jer sam bila i sa jednim i sa drugim. To je maler - rekla je Biljićka.

Foto: Printscreen Youtube

Ono što se može zaključiti na osnovu Đuričićevih reči, jeste da je on sve ovo shvatio kao igru. No, bez obzira na sve, on je svestan da su njih dvoje povredili Baneta i da moraju da spuste loptu.

Pročitajte još: DOBILA JE 18 CENTIMETARA I TO JE ČINI JAKO SREĆNOM: Stanari birali osobu koja se nije snašla u Zadruzi, Mića IZBACIO NADEŽDU NAPOLJE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'