AKTUELNO

U utorak je pevao na žurki u "Zadruzi".

Ovog utorka, zajedno sa pevačicom Katarinom Grujić, ukućane ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" zabavljao je i pevač Milan Mitrović. Zadrugari su bili odlično raspoloženi tokom žurke, a nakon nje nastavili su da pevaju zajedno u dvorištu.

Ekipa najbržeg portala u Srbiji, Pink.rs, stupila je u kontakt sa pevačem Milanom Mitrovićem, jer smo želeli da čujemo njegove utiske nakon gostovanja u "Zadruzi" i druženja sa stanarima Bele kuće.

Foto: Stara pesma

Nas je prvo zanimalo da li postoji zadrugar koji je na njega ostavio najbolji utisak, nakon što je imao priliku da upozna starane koji već osam meseci žive pred kamerama, a pevač nam je rekao da je ostao oduševljen.

Ne bih izdvajao nekoga posebno, ali reći ću samo da su bili fenomenalni u toku provoda i da smo se svi vrhunski zabavili i proveli to veče - kaže Mitrović za Pink.rs.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku on je najavio nastup Mace Diskecije i ovoj ukućanki prepustio mikrofon. Maca je pevala svoje omiljene pesme, a zadrugari sa kojima Diskrecija i nema baš najbolji odnos sve vreme su bili pored bine, gde su igrali i govorili Maci kako je zvezda rođena.

Moram da kažem da je pevanje Mace Diskrecije bilo veoma hrabro - rekao je Milan, koji nije želeo da detaljnije da komentariše vokalne sposobnosti ove ukućanke.

Foto: Instagram

Foto: TvPink Printscreen

Milan nam je u nastavku rekao da misli da je veza njegovog kolege Slobodana Radanovića i blogerke Lune Đogani prava sapunica koja je veoma zanimljiva za javnost, zbog čega i on prati šta se dešava u njihovom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Od Mitrovića smo tražili i da nam prokomentariše Miljanu Kulić, koja je trenutno trudna, a koja je poznata i po tome što je progodina mnoge pevače, a na tom spisku se našao i sam Milan, koji nije prošao kao njegov kolega Mišel Gvozdenović, kojem je ona ofarbala kuću u roze.

Miljana? Meni je samo bitno da me više ne progodni! (smeh) - kaže pevač i dodaje: Miljani i njenoj porodici želim sve najbolje!

Autor: S. Kuvekalović

#Milan Mitrović

#Miljana Kulić

'