AKTUELNO

Ona smatra da je Goca ta koja koncipira život svom mužu i ćerki.

U toku večeri dok je trajala emisija u kojoj su gostovali roditelji zadrugara, uključila se gledateljka iz Kačareva koja se na samom početku ogradila da ne podržava svoje meštanke Gordanu i Teodoru Džehverović.

Foto: RTV Pink

Ona je bez dlake na jeziku prokomentarisala šta misli o ovim ukućankama koje i privatno poznaje, ali i otkrila šta misli o ostalim zadrugarima.

Ja Gocu znam odlično, ona je jedan veliki manipulator. Kakva je prema svojoj ćerki tamo, takva je i prema mužu. On čovek ne sme da progovori od nje. Ja stanujem u ulici gde i ona stanuje, to je katastrofa. Ona je jedan hajduk od žene. Taj čovek ne sme da pisne, kao što ni Teodora ne sme da pisne. Ona devojci ne da da živi, to joj nije dala ni ovde. Njoj je bitno da Teodora ima nekog, da je taj finansira, da je spoznzoriše. Mi iz Kačareva smo očajni na Gocu - rekla je gledateljka.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je takođe dodala da podržava Kristinu Kockar i Miljanu Kulić, koje su joj favoriti, a o Slobi Radanoviću nikako nema reči hvale, jer ne podržava njegovu prevaru.

Pročitajte još: ŽELJNA MUŠKE PAŽNJE! Miljanina majka OTKRILA šta misli o njoj i Marku: I da oseća nešto prema njemu, ne bi dozvolila da pogreši drugi put! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'