AKTUELNO

Maneken se setio porodice, a onda su nastala međusobna porodična i prijateljska prebacivanja!

Nakon što Anđelo Ranković nije želeo da razgovara sa njom, njenom majkom Gordanom, Matorom i Sanjom, Teodora Džehverović plakala je kao kiša zbog manekena koga je molila da ustane iz kreveta i izađe u dvorište.

Foto: RTV Pink

Pevačica je sve vreme govorila Rankoviću da ne treba da bude loše volje, jer je ona uvek tu za njega kako bi podigla njegovo raspoloženje.

Foto: RTV Pink

Hoćeš li ti da podižeš mamu, ujaka i babu kada izađeš napolje? Pitam te hoćeš li da dižeš babu od 80 godina koja je gledala kako plačem, urlam, dižem stolove na televiziji?! Pitam te! Hoćeš li ti? - govorio je Anđelo.

Teodoru su ove reči dovele do suza, a zatim mu je pevačica rekla kako nije samo njemu tešku, već i njoj. Džehverovićeva je dodala i da se trudi uvek da pomogne svom momku kada mu je teško.

Foto: RTV Pink

Ljudi su videli da ti je loše, znaju o čemu se radi. Neko te ovde razume! Ajde, izađi, neću da te bilo ko gleda u krevetu ili tvoji da te gledaju u krevetu, pa posle ja da budem kriva što je tebi loše! Ovo nije tvoja greška! Izađi napolje! Neću da te molim, pomažem ti da ti bude bolje, ne gore! - govorila je kroz suze Teodora Anđelu.

Foto: RTV Pink

Ćerka Gordane Džehverović zatim je otišla u garderober, gde je još više počela da plače, a njene suze je primetio Milan Milošević kome je rekla da se nije posvađala sa dečkom, već da on samo nije raspoložen. Međutim, pevačica nije mogla da savlada svoje emocije, zbog čega je nastavila da plače pored jezera, a uz nju su bili Anđelo, Sanja i Matora.

Sanja, ja ovo skupljam mesecima. Da li shvataš to? Nema ništa! Sve što smo imali možemo da bacimo slobodno u vodu. Ja nisam besna, ne znam šta sam uradila! - rekla je pevačica.

Foto: RTV Pink

Zatim je nastala nova svađa između Teodore i Anđela, a Ranković je počeo da plače kada se ponovo setio svoje porodice. Podsetimo, majka ovog ukućanina nekoliko puta je jasno dala do znanja svom sinu da nije zadovoljna njegovim izborom.

Foto: RTV Pink

Sedam, osam meseci, trpe ko zna šta! Reako sam ti, Teodora, nemoj da pričamo! Mene samo porodica brine. Znam da nešto nije ok! Brine me njihovo zdravlje! Proganja me da li sam se nekome zamerio - izjavio je Anđelo.

Foto: RTV Pink

A moji roditelji ne trpe? Ja sam zbog tebe lupala na kapiju, doživljavala slomove. Samo mi reci šta sam j*beno uradila? Celo jutro sam se smejala na silu da bih tebi pomogla! Šta sam loše uradila? Ima samo da mu zameri što je bio sa mnom! Kraj priče! Znam! - kroz suze je izjavila Teodora.

Foto: RTV Pink

Anđelo je u nastavku prebacio Teodori što je njena majka ranije jutros razgovarala sa Miljanom Kulić i Zoricom Marković, a komentarisali su i druženje sa Slobodanom Radanovićem i Lunom Đogani. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod.

Autor: S. Kuvekalović

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'