AKTUELNO

Zorica, Goca i Miljana uz kaficu su pričale o cimerima.

Zorica Marković prvu jutarnju kafu pila je danas zajedno sa Miljanom Kulić i Gordanom Džehverović, a ove zadrugarke tom prilikom komentarisale su aktuelna dešavanja u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Ove tri ukućanke u jednom trenutku dotakle su se svojih cimera, Slobodana Radanovića i Lune Đogani, sa kojima Zorica u poslednje vreme često ulazi u svađe. Podsetimo, pevač je svoju suprugu prevario i ostavio pred kamerama zbog blogerke.

Foto: RTV Pink

Oni su glavna tema, ali nismo mi to uradili, nego oni! Uvek sam bila solo, meni Duško sada u nekom smislu smeta, šta će mi?! Ja sam solo igrač u životu. Pisalo se da će onaj Marko Zec što je bio ovde da pokaže poruke koje mu je Sloba slao. Tupson jedan! Mazga jedna! Izazvao me, neću da mu ćutim! - rekla je Zorica.

Foto: Ivan Vučićević, Pink.rs

Matora kaže da se j*bala sa Zecom, ali ne ovde, napolju - izjavila je Gordana.

Miljana Kulić se zatim ubacila komentarom kako joj nisu jasne sve Slobine priče, a onda je Zorica Marković dodala i nekoliko komentara koji su se odnosili na intimno opredeljenje Radanovića.

Foto: RTV Pink

Šta drži ove žene kao paravan, ceo život i jednu i drugu! Zašto ne odgovori na pitanje što je plakao pet godina, što nije imao dve godine s*ks. Majka je postavila pitanje najnormalnije, kaži zašto si prestao da voliš Kiju pre dve godine, to je pitala njena majka! Što joj on nije odgovorio?! - govorila je pevačica.

Kako je izgledao razgovor na ovu temu možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Gordana Džehverović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

#Zorica Marković

'