AKTUELNO

Odlučila da se igra.

Prethodna noć u "Zadruzi" bila je veoma burna za Nadeždu Biljić i Mikija Đuričića. Naime, kako je većina zadrugara saznala da su njih dvoje imali seksualne odnose, a posle toga se i suočili sa Banetom Čolakom, oni su se u ranim jutarnjim časovima sastali u sobi za rehabilitaciju kako bi porazgovarali i sabrali utiske.

Foto: Printscreen Youtube

Može se reći da je Nadežda mnogo više pod utiskom nego Miki koji je sve ovo shvatio kao veliku igru. U toku njihove konverzacije Đuričić joj je dao predlog da ponove ono što su imali.

Mislim da bi mi trebalo da odemo do šteka, sada svi spavaju, da overimo ovu svađu i Bog da nas vidi. Idemo u onaj naš štek, drugi deo. Kad bi vas dvoje skontali da se volite da vam ja nisam pomogao. Ja sam doktor za ljubav. On je malo primitivan, ne može da skonta sada da prizna sebi da te voli. Kada se preko takvih stvari pređe takvu vezu ne može ništa da uništi. Ja mislim da i njega boli ku*ac, nego glumi žrtvu.

Pinkova zvezda nije bila raspoložena za njegov predlog, ali stari rijaliti igrač nije odustajao od pravljenja smicalica, pa je rekao Biljićevoj da bi bilo idealno kada bi se upustila u aferu sa Borom Santanom.

Foto: Printscreen Youtube

U tom trenutku, Nadežda je prasnula u smeh rekla "jesam, juče". Kako se u daljem razgovoru ne može razumeti o čemu je tačno pričala, jer je šaputala, ostaje da saznamo šta su to njih dvoje imali i da li se Biljićka okrenula ka drugom Banetovom prijatelju.

Pročitajte još: PLJUŠTALE UVREDE! Miljana PROVOCIRALA Lunu, ona joj nije ostala DUŽNA, a onda je USLEDILO blogerkino ŠOKANTNO PRIZNANJE! (VIDEO)

D. B.

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'