AKTUELNO

Markovićeva ne opravdava čin koji su blogerka i pevač prirediji Kiji.

Zorica Marković je dokazala već nekoliko puta da nema problema da prizna javno da ne podržava način prevare koju su Kristini Kockar učinili Luna Đogani i Sloba Radanović. Pevačica je ovog puta ponovo iznela mišljenje o ovom ljubavnom trouglu, a Đoganijevu je ovo jako uvredilo.

Mogu ćerka da ti budem, a ti mene nazivaš ku*vetinom. Nađi svoju priču. Što sam ja ku*vetina, šta sam ja tebi uradila? Ona (Kija) može meni da kaže da sam ku*vetina. Ćerka mogu da ti budem. Je l' vas ugrožava nešto što sam se je*ala sa svojim dečkom - bila je besna Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Pokrij se ušima. Ne daj Bože da imam takvu ćerku, ali ne u privatnom životu. To što si grešila, to se ovde komentariše. Za mene je to greška - pričala je Zorica.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam priznala svoju grešku, što sam ja loš čovek  - pričala je Đoganijeva.

Iako je Zorica pokušavala da joj objasni da nema ništa protiv njihove veze, već protiv čina koji su uradili pred milionskim auditorijumom. Blogerku i Slobu je svaka njena reč vređala upravo zbog toga što je Markovićeva već rekla da se neće izjašnjavati o njihovom odnosu.

Foto: Printscreen Youtube

Pevač je stao o odbranu svoje devojke i tvrdio da je jedino njihova ljubav ono prava šta god ona njima rekla.

Pročitajte još: ANDRIJA OSTAVIO VERENICU ZBOG NJE? Kija iznela NEPOZNATE INFORMACIJE o vezi sa njim, pa otkrila šta je uradila sa Slobinim stvarima nakon prevare! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'