AKTUELNO

Nije mogao da podnese njene reči.

Kristina Kockar i Luna Đogani su postale dve najveće rijaliti suparnice onog trenutka kada je blogerka "preotela" Kiji supruga Slobu Radanovića nakon samo sedam dana od početka rijalitija "Zadruga".

Jedno od pitanja gledalaca koje je upućeno Kockarevoj jeste da li je ona smatra da Luna može da joj misli dobro uprkos tome što joj je rasturila brak.

Foto: Printscreen Youtube

Svako ima pravo da misli šta hoće. Ja ne mogu ništa dobro o njoj da mislim. Na stranu je to kakva je ona osoba, ona je akter onoga što se meni desilo. Imala bi veći problem, da je ona jedina, ali ona je samo ta na kojoj se slomilo - pričala je Kockareva.
Sedi dole, lažeš ljude - rekao je ljutito  Sloba, ali je Kristina nastavila:
Smučilo mi se sve. Neću da se nerviram, da padam, da plačem. Sigurna sam da postoji doza ljubomore i siguno da ne želi da bude meni prijatelj. Nije mi drugarica, pa da mi je to uradila iza leđa, ovde je kriv samo Slobodan. Mogu samo da je gledam kao neko ko je akter toga što mi se loše desilo. A onaj koji mi je loše uradio je Slobodan - rekla je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Đoganijeva nije imala komentar na ono što je Kockareva rekla, pa je sve vreme naspram nje sedela sa oborenim pogledom.

Pročitajte još: POMEŠANA SU JOJ OSEĆANJA! Mića UBEĐEN da Kija i dalje VOLI Slobu, ona se PRAVDALA: Ne, mene samo zanima njegovo mišljenje! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'