AKTUELNO

Nije mogla da veruje da je neko sposoban da udari tako nisko.

Nadica Zeljković, majka Kristine Kockar, pred svoje gostovanje u emisiji "Zadruga - porodice zadrugara" za portal Pink.rs prokomentarisala je sva aktuelna dešavanja iz najpopularnijeg rijaliti programa na našim prostorima.

Ono što je najsvežije jesu teške reči koje je Maca Diskrecija uputila na Kijin račun, a koje su se odnosile na plodnost ove ukućanke, zbog čega su često nastajale svađe pod krovom Bele kuće. Kako je tu situaciju doživela Nadica je otkrila za najbrži portal u Srbiji.

Foto: e-stock/Jovan Jovanovic

To je najemotivniji i najtužniji trenutak koji sam ja doživela, od kada je počela Zadruga. Prvo, zato što to nije toliko velika psovka koliko je ta izjava niska. Toliko nizak udarac za jednu ženu. Da tako nešto kaže žena ženi, to je nešto najstrašnije u životu, pogotovu u vezi poroda - rekla je Nadica i dodala:

Foto: RTV Pink

Slaže se svako sa mnom da je svaka žena slaba na decu. To mi je i najstresniji trenutak. Bilo koja psovka upućna mojoj Kristini me nije pogodila, kao ova. Reagovala sam emotivno u sebi. Kada sam čula njene jecaje i ja sam sa njom jecala. Kristini se sve skupilo, imala je tu operaciju, pa je počeo i krah braka i to je previše nizak udarac - otkrila nam je majka Kristine Kockar.

Želeli smo od Nadice Zeljković da čujemo i kako ona gleda na to što je Slobodan Radanović stao u zaštitu Kristine Kockar, na šta nam je njena majka rekla da je njen zet napravio jako lep gest i da podržava njegov potez.

Foto: e-stock/Jovan Jovanovic

To je ljudski, ali je trebao i ranije da stane u Kijinu odbranu, čak i nju da uteši kada je imala problem sa njim, u vezi poruka, svađa sa drugim ukućanima u vezi njega... i onda je on trebao da joj da podršku - govorila je Nadica.

Podsetimo, Slobodan Radanović, koji je i dalje u braku sa njenom ćerkom, prevario je Kristinu Kockar pred kamerama "Zadruge" sa Lunom Đogani, a Nadica Zeljković nam je ovom prilikom rekla i da je poznavala nekog drugog Slobodana, odnosno Bobu, kako ga je zvala.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Maca Diskrecija

'