AKTUELNO

Siguran da je Tomićeva odreagovala burnije zbog prijateljstva sa pevačem.

Večeras se u Beloj kući mogu čuti pitanja novinara. Jedno od njih bilo je upućeno Jovani Tomić Matoroj,  a glasilo je "Zašto ne želi da se izvini Marku Miljkoviću iako ga je juče ošamarila i pljunula".

Svađa između njih dvoje krenula je u potpuno drugom smeru, kada je Miljković u priču upleo Slobodana Radanovića, sa kojim je takođe imao sukob pre nekoliko dana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAKON ŠAMARA, SPUSTILA LOPTU: Matora priznala da joj je žao zbog sukoba sa Markom, a onda JE ONA SKOČILA NA NJU! (VIDEO)

Rekao sam to već, da si mi šamar udarila zbog Slobe. Vidi se ovde vrlo dobro ko je sa kim dobar i ko je u klanu - rekao je Marko.

Pojedini zadrugari su se iznervirali zbog ove rečenice i urlali na Marka kako on nema pravo da priča o klanovima jer je i sam deo jednog i to sa Miljanom Kulić i Saškom Karan.

Foto: TvPink Printscreen

Kad god imam neku raspravu sa bilo kim, molim i Sašku i Miljanu da ne skaču za mene ali ja njima ne mogu da začepim usta. One su takve, jednostavno skaču i pričaju, iznose svoje mišljenje - pravdao se Miljković.

On je takođe naglasio da Saški vrlo često upućuje kritike i da nema problem da joj kaže kada nije u pravu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Marko Miljković

#Slobodan Radanović

'