AKTUELNO

Svađa majke i ćerke odzvanja Zadrugom.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković imali su manju svađu u toku večeri i to zbog pevačicine ljubomore. Naime, maneken je razgovarao sa Marijom Anom Smiljanić što je Teodori veoma zasmetalo.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je čula za ovu scenu, Teodorina mama, Gordana Džehverović potpuno je poludela. Ona je odmah pozvala ćerku u hotel i tamo bukvalno vrištala na nju.

Foto: TvPink Printscreen

Da li treba njegova porodica da gleda da ti njega maltretiraš, da ne sme da komunicira ni sa kim. Budem li te videla još jednom da mu praviš ljubomorne scene naje*ala si. Budalo jedna, da li si ti normalna? Praviš svađu. Zar njemu nije dosta njegove muke. Napravila si scenu zbog Marije. On treba da se pravda ovde. Hoćeš sad ja da te podje*avam ceo dan. Nemoj da ti lomim kosti ovde, da ti se smeje narod. Saberi se. I posle se čudiš što njegova majka tako reaguje. Zadaviću te, bre - vrištala je Goca.

Kada je čuo za ovu svađu Anđelo je odmah potrčao da odbrani svoju devojku od Goce. On ju je pravdao i pokušavao da objasni da je cela situacija prenapumpana.

PROČITAJTE JOŠ: Janjuš Kiju KOVAO U ZVEZDE, a Bora joj se PODSMEVAO: Ona je pregažena, izorana kao njiva! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo i da li je maneken uspeo da odbrani Teodoru od njene mame, pogledajte u snimku koji sledi.

Foto: TvPink Printscreen

R. L.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'