AKTUELNO

Porodica Ranković je problem!

Gordana Džehverović je u nekoliko navrata bila umešana u svađu između njene ćerke Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, a sve zbog manekenove porodice koja ne podržava vezu ovo dvoje ukućana.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je čak i želela da okonča njihovu vezu zbog toga što njena mezimica nije prihvaćena od Anđelove porodice, pa je oboma očitala lekciju. Iako je došlo do rasprave između mama Goce i Rankovića, oni su izgladili odnose, a u toku prethodne večeri ona se obratila njegovoj familiji.

Foto: Printscreen Youtube

U njihovu vezu su umešane naše porodice. Kada su se pomirili, ja sam shvatila da ne mogu jedni bez drugih. On se odriče sebe, ali da podržava svoju majku, to je meni malo čudno. Razmišljala sam se šta on uopšte želi sa Teodorom, ako zna da njegova majka...  Nismo problem mi Džehverovići, nego Rankovići, ali to on ne može da prihvati. Ja bih zamolila gospođu Ljilju da shvati koliko ovaj dečko voli Teodoru i da mi ne možemo da stanemo na put njihovoj sreći. Ja ne želim da rušim tu sreću, niti da on bude nesrećan da pada u depresiju, niti moja Teodora. Ja neću da spominjem ni ujaka ni mamu. Ja stojim između Teodorine veze i njene sreće. Ja želim da moja ćerka bude srećna sa onim sa kim bude, a ne da se meša mama, i da troši energiju na tetku, babu, strinu... Neka bude svima jasno da oni jedni bez drugoga ne vole... Ja želim njima sreću, Porodica Ranković apsolutno me uopšte ne interesuje - rekla je iskreno Gordana.

Foto: TvPink Printscreen

Mama Goca je svedok njihove ljubavi, rasprava i samim tim je svesna koliko je velika ljubav između njih dvoje i da više nikada neće stati njihovoj vezi na put, a to isto savetuje i porodici Ranković.

Pročitajte još: Sve mu priznala: Ana PROGOVORILA O SVOJOJ PORODICI i otkrila da je imala PROBLEME S MAJKOM! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'