AKTUELNO

Pokušavala je da mu izbaci negativne misli iz glave.

Uprkos svim svađama, Anđelo Ranković i Teodora Džehverović uspevaju da prebrode sve i iznova započinju svoju vezu. I pored toga što je pevačica svesna da manekenova majka nije pristalica njihove veze, ona ne odustaje i bori se za njihovu vezu.

Foto: Printscreen Youtube

Anđelo je već par dana rastrzan, brine se za svoju porodicu, svađe sa Teodorom ne jenjavaju, a posebno ga muči to što njegova mama ne podržava vezu sa Džehverovićkom, a ona na sve načine pokušava da ga ohrabri.

Kada se sve to spoji, moja otresitost, njena otresitost. Moja mama, je*i ga, ne može da bude sjajno i bajno. Ne možeš da kažeš da ja tebe maltretiram. Ja tebi ne mogu da izbacim neke stvari iz glave, ali ne mogu da se više nerviram. Ja ne mogu da se oporavim od onoga od Nove godine, ali boriću se. Niti ja mogu da promenim njeno mišljenje, niti ću promeniti - rekla je Teodora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Krivo mi je što se oni mnogo sekiraju. Ujak se mnogo sekira zbog jedne obične veze. Veza je veza, kakva god da je - bio je nervozan Anđelo.

Džehverovićka je neprestano pokušavala da podigne svog dečka iz tog depresivnog stanja dajući mu sopstveni primer. Na sve načine je pokušavala da ga ubedi da više ne misli o izlasku iz Bele kuće i da mora da se pomiri da u životu uvek postoji nešto čega mora da se odrekne da bi drugo dobio.

Pročitajte još: NAZVALE JE GICOM: Dragica tužila Kiju i Anu zbog uvredljivog nadimka! (VIDEO)

Njihov razgovor možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'