AKTUELNO

Nije joj sve rekla u prvom izlaganju.

I u noći iza nas o svom odnosu Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković pričale su o svom odnosu. Sve to desilo se u spavaćoj sobi, nakon video-priloga, koje su gledali zadrugari. Dok su Matora i Sanja pričale, umešala se i Žiža Stojanović.

Foto: RTV Pink

Glumica je savetovala ove dve svoje cimerke, koje su nakon ovog razgovora odlučile da se osame i razgovaraju u četiri oka.

Ceo dan ti pričam danas kako se osećam. Ti moraš da ukapiraš da je meni teško! Meni je teško, devojko, j*bote šta ti nije jasno?! Je l' ti razumeš da je nekome teško?! Ja to tebi pokušavam na fin način da pokažem. Šta ti je?! Opusti se! Daviš me, gušiš me! - pričala je Matora Sanji.

Foto: RTV Pink

Pa ti mene gušiš! Nekada bih te pojela ovde! Ne mogu da se opustim! Nemoj ti meni da radiš ovde neke stvari! Pusti ti mene ovde! To što ti hoćeš, radi napolju, nemoj ovde - govorila je Sanja Jovani.

Foto: RTV Pink

Meni dođe u nekim trenucima da ti j*bem mamicu! Jesi li ti normalna?! - nastavila je Matora.

Jovana Tomić Matora je nakon ovog razgovora sa Sanjom Stanković, o svemu pričala sa Jelenom Krunić, da bi samo nekoliko minuta nakon toga, nastavila da razgovara sa Sanjom. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-klipovima koji se nalaze ispod ovog teksta.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'