AKTUELNO

Nije štedela reči!

Nakon pitanja gledalaca, Teodora i Gordana Džehverović ušle su u veliku rapsravu. Majka je svojoj naslednici očitala lekciju zbog njenog dečka manekena Anđela Rankovića, ali i zbog njegove majke koja je više puta rekla da je protiv veze svoga sina sa ovom pevačicom.

Foto: RTV Pink

Gordana Džehverović dominirala je tokom cele situacije, kada je iskoristila trenutak i da Teodoru priseti svoga bivšeg momka, koga je sudeći po ovim rečima obožavala.

On nije kreten! On nije uličar! Dečko je javna ličnost! Jesi li ti svesna ili nisi? Sve si mala da budeš princeza! Je l' to uredu? - govorila je Gordana o bivšem dečku svoje ćerke.

Foto: RTV Pink

Ne bacaj bisere ispred svinje! Najviše me u životu nerviraju glupi i lenji ljudi! On bi hteo da bude non-stop sa tobom, to je pokazao večeras! Teodora ti nisi bilo ko! Ti si javna ličnost, a šta je on?! Šta su njegova majka, njegov ujak, nejgova porodica?! Ja noćaš celu noć razmišljam o tebi! Da li bih ja ikada rekla on ili ja! Da li bih ja sebe stavila kao majka na prvo mesto?! - pričala je Goca o Anđelu.

Foto: RTV Pink

Ja sam vaša žrtva! Ništa ja od vas ne tražim! Ja sam mojoj majci deset godina pelene prala. Nikada mi nije rekla: "Izvini ćerko što si mi prala g*vna", ja to od tebe ne tražim! Ja želim da ti budeš srećna, ali ja tu tvoju sreću ne vidim - izjavila je Gordana.

Gordana je u nastavku Anđela opisala i kao davljenika koji se uhvatio za slamku, a Teodorina majka smatra i da Anđelo Ranković ne može sam i da nije sposoban dečko za velike životne odluke.

Foto: RTV Pink

Znaš šta će da ti radi napolju?! Ima da te urniše! Dokle ja treba da trpim njegovu majku i ujaka da se*u po tebi? Ko su oni? Šta su oni? Zar si toliko slepa? Ja ne mogu to da razumem! - rekla je Teodorina majka i dodala:

Foto: RTV Pink

Perem vam veš! Čistim vas! Šta treba da radim? To je naša dobrota što dajemo ljudima da nas gaze! Dok se ja ne pretvorim u aždaju! Šta je on, mentol?! Retardiran? Ne razumem njegove postupke. Žena je rekla da te neće! Jesi li ti normalna? I večeras on pljuje po meni! Ja ne mogu da shvatim tu majku! Tog ujaka! Taj ujak da valja imao bi svoju porodicu. Ne bi se uhvatio za sestrića! Barem da su ga vaspitali! Da su napravili od njega muškarca - pričala je Gordana.

Ceo razgovor između Teodore i njene majke pogledajte u donjim video-klipovima kao i šta su majka i ćerka radile nakon ove rasprave.

Autor: S. Kuvekalović

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'