AKTUELNO

Posle pomirenja, Teodorina mama priznala je nešto što je šokiralo javnost.

Iako su mnogi imali predrasude o njoj otkad je ušla u najpopularniji rijaliti, ona na to nije obraćala pažnju. Kako je poznato da je Gordana uvek blizu svoje ćerke Teodore Džehverović i njenog dečka Anđela Rankovića, ni ovog puta nije propustila priliku da kaže nešto što je iznenadilo i nasmejalo mnoge.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Teodora i Anđelo su se nakon žestokih svađa ponovo pomirili i svoje odnose uskladili strastvenim poljupcima i zagrljajima, a njena mama je na sav glas izjavila zbog čega su, zahvaljujući njoj, njih dvoje ponovo zajedno.

'Vatao te za si*u, videla sam. Slušaj me, ćer'o, ja znam da bajem i da vračam. Stavila sam mu nešto juče dok je jeo, idi pitaj koliko te voli sad. Juče je rekao da voli Anu, a sada kaže da voli tebe - rekla je Gordana.

Ukućani su bili u šoku nakon ove izjave, a nije propustila ni da Anu upozori da se više nipošto ne približava njenom ,,zetu".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ana, to što si pokušala da ih razdvojiš, malo si se za*ebala. - rekla je Gordana.

Kakve su bile reakcije na ovu konstataciju i šta je Goca još izjavila povodom ove scene koja ju je zatekla u dnevnoj sobi, pogledajte u linku ispod.

K.R.

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'