AKTUELNO

Svađe i raskid ovih ukućana obeležili su ovu nedelju, a agonija među njima se nastavlja.

Tenzija u Beloj kući sve je veća, a Teodora Džehverović sve teže podnosi napete situacije naročito otkad je u Belu kuću ušla i njena majka, Gordana Džehverović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je već najaviljivala da je ušla s namerom da svojoj ćerki pruži maksimalnu podršku, kako kao rijaliti igraču tako i u vezi sa njenim izabranikom Anđelom Rankovićem, ona svakodnevno pokazuje neke veoma čudesne postupke.

Naime, ona je u svakom trenutku u Teodorinoj blizini, koja sa svojim, sada već bivšim dečkom, ne može da se osami i da razgovara otvoreno o svemu što je muči. Čim se ovaj par nađe u nekoj od prostorija u dvorštu Bele kuće, Gordana se za tili čas pojavi da čuje šta se to među njima desilo.

Kako su je jednom opomenuli da će sami razgovarati o svemu, ona je napustila prostoriju, ali je u nastavku pitala Baneta Čolaka da li zna šta se to među njima dešava i da li postoji nešto što ona ne zna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam samo došao da vam kažem da je Gordana došla kod mene da me pita šta se među vama dešava i da li si ti stvarno gurnula ta vrata, a ja sam rekao da ja ne znam ništa i rekao sam joj da moram da idem nešto da završim - rekao je Bane.
Ako nešto bude reci da smo samo razgovarali i da nismo napravili nikakav haos i to je to - rekla je Teodora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bane ih je posavetovao da nema potrebe za svađom i da će sve biti u redu ukoliko shvate da nema potrebe za bilo kakvim ljubomornim scenama koje su i uništile njihovu skladnu vezu. Nakon toga, Teodora je konačno priznala nešto što je Anđelo verovatno želeo da čuje:

Mnogo sam se vezala za tebe, krivo mi je i to je to. Šta ti osećaš, šta smo ti i ja?

Ovo je bio jedan izuzetno težak i emotivan razgovor, a šta se u međuvremenu dogodilo i šta je Anđelo odgovorio na ovo pitanje, pogledajte u nastavku:

Inače, pre toga, Gordana se pridružila Teodori i Anđelu u pabu, a za ćerku je imala jasnu poruku.

- Šta, bre, to radiš? Je l' si ti normalna? Je l' hoćeš sve nas da obrukaš ovde, je l' si svesna da ovo gledaju tvoj otac i brat? Samo još jednom da te vidim da si lupila vratima, ubiću te, je l' ti jasno?! - urlala je Gordana, koja je potom ostavile ćerku i Anđela da raščiste šta imaju.

K.R.

#Anđelo Ranković

#Bane Čolak

#Teodora Džehverović

'