AKTUELNO

Karijera će je svakako čekati.

Gordana Džehverović je podržala ulazak svoje ćerke Teodore Džehverović u najgledaniji rijaliti "Zadruga", misleći da će ona u ovom šou programu koji prati milioni gledalaca pokazati da je ona odlična pevačica i da je u ovaj rijaliti ušla prvenstveno da bi doprinela svojoj karijeri.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, kako se srcu ne može naređivati, i Teodora se zaljubila u Anđela Rankovića, a njena majka ju je putem telefonskom poziva zbog toga iskritikovala. Saška Karan i Marko Janjušević Janjuš su sada nakon su lično upoznali njenu majku prokomentarisali da nikako ne podržavaju Gordaninu igru i njeno ponašanje prema svojoj ćerki.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao svoje mišljenje, to ne bih nikad uradio svom detetu. Da ja kažem da si budaletina jedna koja je ušla tamo što je ušla da peva. Ako te čeka karijera, čekaće te, ima pravo da se zaljubi. Ne možeš napušavati dete što se zaljubila u 20 godina - prokomentarisao je Janjuš.

Foto: Printscreen Youtube

To je meni van svake pameti. Sve sam ja to njoj rekla i ona mene ne može ubediti koliko god ona da se trudi. Ona je došla sa tom namerom - rekla je Saška.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: RASPITIVALA SE O NJEGOVOM PONOSU! Janjuš odgovarao na INTIMNA pitanja Ane Korać pa rekao u koga je ZALJUBLJEN! (VIDEO)

Kakvo mišljenje Saška i Janjuš imaju o novoj zadrugarki možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'