AKTUELNO

Pokušali da uvedu magarca u kuću!

Kada je voditeljka Katarina Nikolić večeras ušla u "Zadrugu", ukućani su znali da je došao trenutak da se odaberu potrčci i omiljena osoba. Na početku sastanka, tu su bili svi, osim Baneta Čolaka i Miljana Vračevića.

Foto: RTV Pink

Ovoj dvojici zadrugara nije se svideo izbor Dejana Tasića Tase da na mesto vođe postavi Nenu Petrović, pa su da farme izveli magarca, stavili mu tablu oko vrata i pokušali da uvedu u Belu kuću.

Foto: RTV Pink

Dođi magi! Ajde ustanite svi! Pozdravite pravog novog vođu! - rekao je Miljan.

Foto: RTV Pink

Evo, Vaš pravi vođa će da izabere potrčke! Mi ovo ne priznajemo! - nastavio je Bane.

Kada su se otvorila vrata kuće, zadrugari su odmah skočili na noge da vide šta se dešava, jer nisu očekivali ovaj potez Baneta Čolaka i Miljana Vračevića, a Neni Petrović koja je vođa, ovo se nije dopalo.

Foto: RTV Pink

Mora neko da bude zanimljiv - ironična je bila Nena.
Što se tiče mog poštovanja prema vođi, ona je toliki kompleks. Proradila je tolika sujeta. Takvo kvazi ponašanje! Svako treće slovo kada čita pismo, hvata se za naočare! Ona kao da je u Las Vegasu - rekao je Miljan šta misli o novom vođi.

Foto: RTV Pink

Ja Nenu neću poštovati kao novog vođu, već kao prvi glas Ibarske magistrale - pričao je Bane.

Kada su životinju vratili na famru, Miljan i Bane, Neni su uručili tablu koju su stavili oko vrata magarcu. A šta je ona tada rekla i kako je sve izgledalo, možete pogledati u video-prilogu u nastavku teksta. Inače, Nena je odabrala Zoranu Stefanov i Anđela Rankovića za potrčke, a za omiljenu osobu Sašku Karan.

PROČITAJTE: MOJA PRAVA MAJKA SE NE EKSPONIRA, TO NIKO NE ZNA! Maca se izletela, pa Bori previše otkrila! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Miljan Vračević

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

'