AKTUELNO

Suza, suzu stiže!

Nakon što je završen sastanak u toku kog je Miljana Kulić iznosila u lice zadrugarima šta misli o njima, Kristina Kockar se rasplakala. Kija dok je plakala u krenetu rekla je da joj je žao što se sastanak završio, jer nije stigla sve da kaže.

Foto: RTV Pink

Smorila sam se, nisam znala da će biti gotov sastanak - kratko je rekla Kija, nakon čega joj je prišao Lepi Mića da je teši.
Alo! Nemoj da plačeš! Ušla si ovde, znaš gde ulaziš! Budi jaka! Šta god da je... tu si! Ima svoju vezu! Je*i ga! Još ima tu osećanja, nije se to ugasilo - pričao je pevač uplakanoj zadrugarki.

Foto: RTV Pink

Dok je Kija plakala, Luna i Sloba bili su u dnenvoj sobi, a kada su krenuli u kupovinu Luna je prošaputala pevačici Nadeždi Biljić, koja je Slobi i Kristine pevala na svadbi, da se ne oseća krivim zašto Kija plače.

Foto: RTV Pink

Ne zanima me stvarno, ja sam bila i previše dobra! Veruj mi! Nema šta ja tu da se pravdam - šaputala je Luna Nadeždi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je prva grupa za kupovinu otišla u prodavnicu, u okviru koje je bila i Luna Đogani, Kristina Kockar nastavila je da plače, a nakon toga čitala je pismo Velikog šefa koje je stiglo za odlazak u market.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada se lagano smirila i prestala da plače, Kristina Kockar razgovarala je sa ostalima ukućanima o cenama i o navikama u kupovini. A kako je izgledala ova siutacija danas, možete pogledati u donjim video-prilozima.

PROČITAJTE: TI SI SKRENULA SA PUTA: Maca skočila na Miljanu kada joj je trudnica u usta uzela MAJKU I BORU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'