AKTUELNO

U najpopularniji rijaliti program ,,Zadruga" sinoć su dve nove učesnice, a Veliki šef ne prestaje sa iznenađenjima, pa je tako pripremio nešto što će biti šokantno za mnoge ukućane.

Kada su nove takmičarke zvanično postale deo najpopularnijeg rijaliti programa u regionu i šire, svi ukućani bili su šokirani izborom Velikog šefa, s obzirom na to da su one dobro poznate javnosti. Gordana Džehverović, majka učesnice i pevačice Teodore Džehverović i ličnost koja, osim što je bila učesnica Pinkovih zvezda, ona je takođe zabavljala goste i dovodila atmosferu do usijanja na svadbi Slobe Radanovića i Kristine Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ove učesnice su pred sam ulazak u najpopularniji rijaliti, u emisiji kod Dušice Jakovljević izjavile nešto što je iznenadilo milionski auditorijum. Naime, Gordana je u par navrata priznala da će pokušati da pomogne Maci, zato što i te kako razume njenu tužnu životnu priču, a u potpunosti će podržati vezu njene ćerke sa Anđelom Rankovićem. Dok je Nadežda objasnila da će u svemu podržati svog prijatelja Slobu Radanovića, a otkriveno je i da je bila u vezi sa izbačenim zadrugarom, Dušanom Zdravkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su svi mislili da nastavak igre u Zadruzi može da počne, Veliki šef pripremio je još jedno veliko iznenađenje za sve stanare Bele kuće!

Foto: Kobra

Naime, večeras će u zadrugu ući osoba ženskog pola, a koja je svima dobro poznata, a bila je učesnica nekoliko rijalitija. Da stvar bude još slikovitija, učesnica nema dlake na jeziku, spremna je da uradi sve što bi se u rijalitiju od nje očekivati moglo, a mnogi morati da povedu računa u ophođenju prema ovoj novoj cimerki zbog toga što je ona u drugom stanju!

Ovo će biti neverovatan spektal kako za ukućane, tako i za gledaoce. Ukoliko želite da saznate koja se to trudnica useljava na imanje najpopularnijeg rijalitija ostanite uz Televiziju Pink i portal Pink.rs.

Autor: K. R.

#Rijaliti Zadruga

'