AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Otkako je stvoren ljubavni trougao Kija Kockar - Sloba Radanović - Luna Đogani, u celu priču umešane su i mnoge osobe iz njihovih života. Večeras u studiju u Šimanovcima, kao gost Dušice Jakovljević, je Stefan Obradović - Slobin prijatelj, koji je otkrio šokantne detalje iz života ovog bračnog para.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je on rekao da je Kija preljubnica, te da je varala Slobu sa oženjenim muškarcima, u studio se uživo javila Kristinina sestra Danijela, koja je želela da se sukobi sa Stefanom zbog njegovih optužbi:

Odakle njemu te informacije? Koliko dobro poznaje Kristinu? Ako je sve to tačno, a dobar je drug Slobodanu, što mu nije to rekao pre venčanja, zašto je čekao sad ovaj momenat kada je ona ušla unutra i kad se sve pomrsilo? I molim da dođe sa jakim argumentima, a ne rekla - kazala. Nek dođe sa dokazima - rekla je Danijela.
Ja pre svadbe nisam to znao, možda se to nešto čulo usput, ali nikom nije padalo na pamet da se meša u nečiji brak. Kad se desilo ovo, ova situacija, onda sam krenuo u potragu. Razlog što sam rekao da je to 99, 99 posto tačno, rekao sam jer nisam video svojim očima. To su informacije od nekih bitnih ljudi u njihovim životima, ali ja iz poštovanja i njihove privatnosti ne želim da kažem ko su oni - odgovorio je Stefan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Mina DOŽIVELA NERVNI SLOM zbog NJE: NE MOGU VIŠE, SKROZ SAM PUKLA! (VIDEO)

Njihovu celu konverzaciju pogledajte u videu ispod:

Nakon Danijele, javila se i Kijina kuma Vanja, koja je napala Stefana, a šta mu je ona rekla i čime je zapretila, pogledajte u videu:

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'