AKTUELNO

Nije mogla više!

Od kako je u "Zadrugu" ušla Kristina Kockar više ništa nije isto. Ona se non-stop mota oko svog supruga, a to i te kako smeta njegovoj devojci Luni Đogani. Blogerka se noćas posvađala sa Slobom zbog Kije, a tek ne bi progovorila sa njim kada bi znala za ono što se desilo pre nekoliko dana.

Foto: RTV Pink

Kada su u ponedeljak bili u redu za kupovinu Kija i Sloba dugo su razgovarali. Bilo je priče o svemu što se desilo, o zajedničkim ljudima koje poznaju, a tom prilikom Radanović je saznao od svoje žene da je blizak član njene porodice u bolnici, što ga je iznenadilo.

Foto: RTV Pink

Dok su bili u redu, desilo se i nešto što je retko ko primetio. Kija je u jednom mometnu svom suprugu, nakon što je doživela prevaru od njega sa Lunom Đogani, izjavila ljubav. Podsetimo, Kija tvrdi kako je nakon pevača našla novog dečka, zbog čega se Sloba svađao sa ženom.

Foto: RTV Pink

Volim te! - prošaputala je Kija u jednom trenutku Slobi.

Kristina Kockar nije mogla da izdrži više, zbog čega je svom još uvek zakonitom suprugu rekla ove dve veoma bitne reči. Kako će reagovati njen dečko na ovo, to ćemo videti u danima ispred nas, ali jedno je sigurno, a to je da se ovo neće svideti Đoganijevoj. Ona je u noći kada je ušla Kija, Slobi rekla da njihova veza puca ako joj on nešto prećuti, a ovo joj je prećutao.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je izgledao trenutak, kada je Kija svom voljenom priznala da i dalje oseća nešto prema njemu, možete pogledati u ovom video-klipu.

PROČITAJTE: NE MOGU DA ME GLEDA, DOK JOJ LJUBIM MUŽA! Luna slomljena nakon što je Kija UNIŠTILA nju i Slobu! (VIDEO)

Autor: B. R / M. K. / S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'